Претрага
Претрага
Close this search box.

Đilasovci toalet papirom zasuli Skupštinu: Ovako oni poštuju srpske institucije (VIDEO)

Copyright Foto: Printskrin/Tviter

Drali su se, lupali po klupama, među njima i Marinika Tepić, pravili nesnosnu galamu tokom prebrojavanja glasova, Ćuta Jovanović je bacao papire.

Poslanici opozicije ponovo su danas divljali i ponašali se primitivno tokom sednice Narodne Skupštine Srbije.

Kada je Ana Brnabić izabrana za predsednika Skupštine, zahvalila je poslanicima koji su joj ukazali poverenje, posle čega je prešla na sledeću tačku dnevnog reda – izbor potpredsednika.

Drali su se, lupali po klupama, među njima i Marinika Tepić, pravili nesnosnu galamu tokom prebrojavanja glasova, Ćuta Jovanović je bacao papire, a na sve to, bacali su rolne toalet papira.

Time su pokazali koliko poštuju institucije Republike Srbije.

– Da objasnim građanima Republike Srbije, da bi razumeli zašto Skupština izgleda ovako kako izgleda. Tri dana su trajale konsultacije, nijedan od ta tri dana se poslanici dela opozicije nisu pojavili – rekla je predsednica Skupštine Ana Brnabić i dodala:

– Deo opozicije se pojavio. Svi predlozi opozicije su uvaženi. Samo da ste pokazali mrvu poštovanja, ali ne, jedini cilj vam je da se pravi cirkus. Da li ste bili zainteresovani za konsultacije oko potpredsedničkih mesta? Da li ste bili u sali kada smo pokrenuli ovu tačku dnevnog reda? Niste, pa je na osnovu ove dve premise rasprava na tu temu završena. Da ste bili zainteresovani za potpredsednička mesta, pojavili biste se na konsultacijama.

24sedam.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
21.03.2024 13:18

Sa vama slepcima i ne vredi razgovarati! 🙂

Last edited 29 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti