Претрага
Претрага
Close this search box.

DRŽAVA DREŠI KESU ZA STANOVNIKE OVOG GRADA: Evo koji su uslovi prijave za bespovratnu pomoć i do 200.000 RSD

Foto: elements.envato.com

Raspisan je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava domaćinstvima za smanjenje zagađenja vazduha u Zrenjaninu, tako što će se preći na ekološki prihvatljiv energent, a ljudi mogu da se prijave na ovaj poziv do 31. jula, što je i objavljeno na zvaničnom sajtu grada.

Finansijska pomoć namenjena je u tri svrhe. Prva se odnosi na nabavku i instalaciju kotlova za prirodni gas zamenom postojećih uređaja prelaskom na ekološki prihvatljiviji energent. Za ovu vrstu pomoći individualno možete dobiti do 85.000 dinara.

Foto: elements.envato.com

Druga je za one koji žele da instaliraju na biomasu tako što će da zamene postojeće uređaje, za šta za jednu prijavu može da se dobija novac u iznosu od 110.000 dinara.

Nabavka i ugranja toplotnih pumpi svrstava se u treću svrhu, kojima se, takođe, zamenjuju postojeće, za šta je predviđena suma od najviše 200.000 dinara po pojedinačnoj prijavi.

Za ovu pomoć države mogu da konkurišu domaćinstva koja stanuju u porodičnim kućama, a prijavni obrazac se može preuzeti na internet stranici grada Zrenjanina, kao i u mesnim zajednicama prema adresi stanovanja ili u odeljenju za privredu.

BiznisKurir.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Celka
05.07.2024 21:53

Drzava daje novac na sve strane ito u velikim kolicinama a jadn penzionerima kojih ima vise od 700.hiljada povecanja nigde ili malo pomoci da se spremi zimnica a s isu za naseg dragog predsed nika Vucica

Povezane vesti