“E SAD LEPO DA STAVIMO MAJONEZ” Vučić, Mali i Momirović u slast pojeli domaćinski doručak sa parizerom i jogurtom: Ajde prijatno momci! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/budućnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i ministri Siniša Mali i Tomislav Momirović organizovali su ovog jutra pravi, domaćinski doručak.

Kako je i najavio predsednik Vučić, oni su rano jutros kupili hleb, parizer i jogurt, i napravili sendviče.

-Sledeće nedelje pojeftiniće još deset važnih proizvoda. Srećan što možemo da pomognemo našim građanima – navodi se na profilu predsednika Vučića.

Deo opozicije pokušao je da se izruga građanima i merama Vlade Srbije, koja je uspela da napravi dogovor sa prodavcima da se snize cene određenih artikala. U pitanju je mera za amortizaciju efekta inflacije, koja je na sličan način primenjena i u drugim zemljama sa velikim uspehom.

Predsednik Srbije je zato najavio da će lično kupiti parizer i jogurt, i zajedno sa ministrima Malim i Momirovićem to doručkovati u sredu ujutru.

– Njih sram da bude, jer njih ne interesuje narod u Srbiji. A ja ću već u sredu sa Malim i Momirovićem da doručkujem. Kupićemo i taj parizer, i taj jogurt, pa ćemo kao kad smo bili deca, onako u četvrt hleba, i to će da nam bude doručak – rekao je predsednik Srbije tokom konferencije u Skoplju u ponedeljak.

Od danas u velikim trgovinskim lancima cene 20 proizvoda mogu da se kupe po sniženoj ceni. Među njima su namirnice i sredstva za higijenu, a sniženi artikli su naznačeni posebnom etiketom, “Bolja cena“.

Ministarstvo trgovine dogovorilo se sa predstavnicima najvećih trgovinskih lanaca i proizvođačima da se odreknu dela zarade na po jedan iz 20 kategorija proizvoda. U akciji “Bolje cene” svaki maloprodavac ima mogućnost da u skladu sa pravilima konkurencije odabere koji proizvodi unutar kategorije će biti na akciji i po kojoj ceni.

alo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti