Претрага
Претрага
Close this search box.

Fijasko u Gračanici: Licemerni Aleksić šuruje sa Srbinom koji je prodao zemlju Albancima, a narod ignorisao đilasovce! (FOTO)

Miroslav Aleksić - Copyright M.K./ATAImages

Uprkos ovome, na prste jedne ruke mogu da se prebroje oni koji su želeli da sa prozbore koju reč sa đilasovcima, koji su čak sa sobom doveli i čoveka koji je Albancima prodao imanje dok se Srbi bore za svoj ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji

Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije i koalicioni partner Dragana Đilasa, doživeo je pravi debakl u Gračanici.

Boreći se navodno za Kosovo i Metohiju, Aleksić se fotografisao sa Srbinom koji je svoje zemljište odmah posle 1999. godine prodao Albancima i od tada živi u Nišu!

Interesantno je i to da je Priština na čelu sa ekstremistom Aljbinom Kurtijem bez problema dopustila predstavnicima Đilasove liste da uđu na teritoriju Kosova i Metohije, dok predstavnicima vlasti redom zabranjuje ulazak.

Uprkos ovome, na prste jedne ruke mogu da se prebroje oni koji su želeli da sa prozbore koju reč sa đilasovcima, koji su čak sa sobom doveli i čoveka koji je Albancima prodao imanje dok se Srbi bore za svoj ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji!

Podsetimo, Kurti je crveni tepih postavio i za lidera DSS Miloša Jovanovića, koji se predstavlja kao veliki borac za nacionalne i državne interese. Jovanović je imao sastanak u jednom restoranu na Kosovu i Metohiji, ali je posećenost bila i te kako slaba.

24sedam.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
04.12.2023 17:11

Boze dragi sta ce SNS Uzivo pljuvaci kad njihovi hokstapleri opucaju izbore, znate da ce neko za ovo sve morati da odgovara? 🙂

Last edited 2 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
SNS Uzivo
04.12.2023 17:13

Ovi vasi ne smeju ni da se pojave na Kosovu, odma bi radila motka i to zamocena, zbog izdaje! 🙂

Last edited 2 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Milisav
04.12.2023 23:46

Botine stare,ulizice,nmmajgori ste otpad i talog drustvа,dragi moji mazovi novinari ns uzivo.

Povezane vesti