U Ulici neznanog junaka u Beogradu nešto pre 11 sati dogodila se eksplozija u autobusu, kada je, po prvim informacijama, pukao kompresor vazduha, piče Telegraf.

Prve fotografije sa lica mesta pokazuju izbezumljenost putnika koji su se u vozilu našli, štetu koja je nastala u vozilu i užurbanost lekara koji nastoje da pomognu povređenim putnicima.

Na teren su izašle dve ekipe Hitne pomoći.

Po prvim i nezvaničnim informacijama, u vozilu je bila i majka sa dvomesečnom bebom. Nosiljka sa detencetom vidi se na jednoj od fotografija, a kako piše Pink, majci bebe je savetovano da potraži lekarsku pomoć zbog mogućeg oštećenja sluha.

Foto: Telegraf

Tri osobe su lakše povređene. Mnogi su, kažu očevici, otišli sa lica mesta sa brojnim ogrebotinama, ne želeći da sačekaju lekarske ekipe.

Kako se na fotografijama vidi, autobus je unutra potpuno uništen, sedišta su dignuta u vazduh, a bočna stakla su popucala.

Sa krova autobusa otpali su delovi i pali na sedište. Nije poznato da li je neko na tim mestima u vreme eksplozije sedeo, mada su velike verovatnoće da jeste.

Foto: Telegraf.rs

Izvor: Telegraf

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments