Претрага
Претрага
Close this search box.

“IŠAO SAM S PUŠKOM, NISAM IMAO LOŠU NAMERU” Šokiraće vas zbog koga su specijalci dojurili u centar Beograda

Foto: KURIR TELEVIZIJA/TAMARA STANKOVIĆ

Stariji muškarac od oko 80 godina izazvao je paniku danas u centru Beograda, u Bulevaru kralja Aleksandra, kada je sa puškom u ruci šetao ulicom. Ispostavilo se da je reč o profesoru u penziji koji je krenuo da odnese pušku u policijsku stanicu na Zvezdari.

“Muškarac je brzo pronađen, puška mu je oduzeta, a utvrđeno je da se radi o vazdušnoj puški za koju inače ne treba dozvola, a koja je pritom bila i neupitrebljiva. Čovek je rekao da je želeo da pušku odnese u policijsku stanicu na Zvezdari da je preda, jer mu je stajala u stanu i skupljala prašinu”, kaže izvor upućen u slučaj.

Komšije iz Bulevara kralja Aleksandra kažu da je reč o finom čoveku koji živi sam i ne pravi probleme. Ispričali su kako su izgledale scene kada su stigli specijalci.

On je inače fin čovek, ne pravi probleme, živi sam. Ranije je radio na fakultetu, ne znamo odakle mu ideja da tako sa puškom izađe među ljude. Inače, kad je policija upala u zgradu uplašili smo se jer nismo znali o čemu se radi.

Dramatično je sve to izgledalo, imali su pancire i oružje. U pitanju je naš komšija, čovek iz ugledne porodice, ima blizu osamdeset godina, i profesor je u penziji, pametan čovek jako i kulturan. Začudili smo se kad smo čuli da su policajci došli kod njega. Specijalci su samo protutnjali zgradom, svi smo se uspaničili, ali komšija je objasnio posle da je zbog nekog novog zakona otišao u policiju da odnese oružje i da ga je neko od prolaznika prijavio“, rekle su komšije.

Muškarac sa puškom je rekao da se “bespotrebno podigla prašina”. Dodao je i da “nije imao lošu nameru”.

Izašao je neki novi zakon, pa sam otišao da odnesem oružje u policiju. Nekima je to bilo sumnjivo, ljudi su prijavili, ali potpuno nepotrebno, puška stoji tu u stanu 20 godina, potpuno neupotrebljiva. Ali, dosta mi je bilo uzbuđenja za danas, komšije me poznaju i znaju kakav sam, nema potrebe za dramom“, rekao je čovek koji je šetao sa puškom u ruci.

Kurir/MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti