Претрага
Претрага
Close this search box.

Konzervativni pokret Naši: MILOŠ PARANDILOVIĆ – Preletač i lažni monarhista Dragana Đilasa

Foto: Screenshot Youtube Milos Parandilovic

Konzervativni pokret Naši reagovao je povodom izjava Miloša Parandilović, a saopštenje prenosimo u celosti.

-Lažni patriota i lažni monarhista Miloš Parandilović politički preletač koji menja stranke kao cipele počevši od Srpskog Pokreta Obnove, Pokreta Kraljevina Srbije, pa sve do sadašnjeg „Novo lice Srbije“ pokazao je u više navrata kako izgleda kada nemate ni jedno političko ubeđenje osim ličnog interesa, a juče tokom sednice Narodne skupštine Republike Srbije pokazao je i prave razloge zašto se nalazi na listi Dragana Đilasa „Srbija protiv nasilja“.

Miloš Parandilović koji se predstavlja kao monarhista, konzervativac, patriota izašao je na izbore listi Dragana Đilasa i Marinike Tepić koji se zalažu za nezavisnost Kosova i Metohije, za koje je u Srebrenici bio genocid, koji žele da uvedu sankcije Ruskoj Federaciji i Vladimira Putina isporuče Haškom Tribunalu, koji bi da ukinu Republiku Srpsku, ne samo da je u javnosti pokazao da se radi i o ideološkom preletaču i čoveku koji nema nikakva ubeđenja i stavove, već je juče na sednici Narodne skupštine Republike Srbije pokazao i da se rado o nevaspitanom i besprizornom nasilniku koji ume samo da vređa i viče i koji se svojim ponašanjem uklapa u šablon poslanika Dragana Đilasa.

Vika, dreka, pretnje, psovke, ispuštanje neartikulisanih glasova su jedini politički program i ideologija koju je Miloš Parandilović zaista usvojio i koju je naučio od svojih političkih mentora Dragana Đilasa i Marinike Tepić.

Iduće što možemo očekivati od lažnog monarhiste i lažnog patriote Miloša Parandilovića je da bude u nekoj sledećoj misiji Dragana Đilasa koji će obilaziti EU zvaničnike i tražiti uvođenje sankcija Srbiji, a možda i nešto gore poput bombardovanja.

Za preletača Miloša Parandilovića to svakako neće biti problem. Od monarhiste, pa do sledbenika Đilasa i Kurtija, kratak je put.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Predrag
22.03.2024 15:25

Mladić se uspešno odupire podmetačinama službi. Nova generacija dolazi.

Povezane vesti