Претрага
Претрага
Close this search box.

Mihailo Dosković novi predsednik Gradske opštine Zvezdara

Foto: zvezdara.sns.org.rs

Na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine Gradske opštine Zvezdara, na predlog novoizabrane predsednice Skupštine Nevene Stanić, većinom glasova, za predsednika opštine izabran je Mihailo Dosković sa izborne liste “Aleksandar Vučić – Zvezdara sutra”.

Po izboru za predsednika opštine, Mihailo Dosković, zahvalio se prvenstveno građanima Zvezdare na ukazanom poverenju kao i Srpskoj naprednoj stranci i koalicionim partnerima, uz čvrsto obećanje, da će biti posvećen kontinuitetu politike Srpske napredne stranke, koja podrazumeva realizaciju započetih i planiranih projekata, koji će poboljšati kvalitet života svih sugrađana.

“Moji primarni ciljevi su da kroz svakodnevnu komunikaciju sa Zvezdarcima, zajednički dođemo do rešenja problema a svaka ideja ili projekat koji mogu dodatno da unaprede život, biće uzeti u razmatranje. Izgradnja novih vrtića, škola, prelazak na obnovljive izvore energije, kvalitetnije održavanje puteva na našoj opštini su prioritetni zadaci kojima ću biti posvećen u narednom periodu” izjavio je Mihailo Dosković u svom pozdravnom govoru nakon izbora za predsednika GO Zvezdara.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke na čelu sa Markom Popadićem čestita našem kolegi i prijatelju Mihailu Doskoviću i njegovom timu na današnjem izboru i pruža apsolutnu podršku u nameri da “Zvezdara sutra” bude najkvalitetnija opština za život u Beogradu.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti