Претрага
Претрага
Close this search box.

Monstruozne pretnje opozicionara: Priželjkuje ubistvo Danila Vučića i to na način da ga zatvori u rudnik i da ga tušira uranijumom?! (VIDEO)

Foto: L.L./ATAImages Printscreen

Opozicionar Srđan Škoro demonstrirao je juče na televiziji KTV vrhunac mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je “slika i prilika”, treba zatvoriti u rudnik, gde bi se “tuširali uranijumom”.

Sve bi, po Škorovoj zamisli, snimale kamere, da “narod vidi”.

Škoro je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, iz čega je jasno da Škoro priželjkuje da neko ubije Danila Vučića.

Ovo nije prvi put da opozicionari bez ikakvih dokaza i argumenata izmišljaju i iznose laži o starijem sinu predsednika Vučića.

Danilu su više puta uskraćivali pravo da radi, da putuje, da gleda utakmice, da ima prijatelje…

Škoro je napravio i poslednji korak: uskratio je Danilu Vučiću i pravo na život.

24sedam.rs

Tagovi:

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Zoran
07.07.2024 18:28

Skiru treba vratiti tamo odakle potice. Namazati ga gov.i.a i neka prepliva Drinu i neka ide kid Komsica i svi srbi da ga lincuju pa neka ide kod bosnjaka. Taj monstrum, ima li on decu sram ga bilo, koju mrznju taj monstrum ima u sebi. Sramno.

Gost
MilenkoBg
07.07.2024 20:27

Srdjan Škoro je jedan kriminalac i lopov iz ekipe Dragana Đilasa koji je sa demokratama i žutim lopovima pokrao budžet Srbije i to je radio 12 godina, pa sada kada mu je ponestalo ukradenog novca, sada mu smeta predsednik Vučić. Jasno je da je u pitanju psihijatrijski bolesnik sa F dijagonozom, koji je pobegao iz ludnice pravo na televiziju i u redove opozicije!!!

Gost
Jovana
07.07.2024 20:32

To nije nikakav novinar to je žuti lopov. Srdjan Škoro je zaposlen u firmi Dragana Đilasa, tamo prima platu i narod to treba da zna. Govori sve ovo protiv Vučića zato mu gazde Đilas i Savo Manojlović narede! Škoro je na poslednjim izborima bio šef izbornog štaba Dragana Djilasa, raspitajte se malo i videcete da je to istina. Pre toga bio je član Demokratske stranke, a pre njih je bio u G17 plus. Jedino nisu hteli da ga prime u SNS i sada pati zbog toga.

Gost
Branko
08.07.2024 06:55

Ako se ne može odbraniti predsjednik šta će sirotinja Što niste Titu pretili pa bi vam muda u ladici ostala

Gost
vlada
08.07.2024 08:06

?

Gost
Milan NS
08.07.2024 08:27

Koliko sam ja razumeo suštinu ovog primitivca, a to je važnije od forme – načina na koji je ovo prezentovano, suština je sledeća: ako predesednik tvrdi da je litijum bezbedan, neka pošalje sina u rudnk litijuma. Ako predesdnik tvrdi da je Kosovo = Srbija, neka pošalje svog sina tamo. Ako predesdnik tvrdi da brat Xi pomaže Srbiji i Srbima, neka pošalje svoj sina u rudnike Bora i Majdanpeka.
U svakom slučaju, ovaj prmitivan čovek je rekao da predsednik prestane da šalje našu decu nego neka pošalje svoje dete.

Gost
Sirena
08.07.2024 11:03
Odgovori  Milan NS

Bravo!

Povezane vesti