Претрага
Претрага
Close this search box.

OTKRIVENO ČIME SU SE DECA U BAČKOM PETROVCU OTROVALA! Oglasila se doktorka, evo u kakvom su sada stanju mališani!

Foto: Printscreen/Instagram

Juče je u Akva Parku Petroland u Bačkom Petrovcu, kako se pretpostavlja, došlo do trovanja isparenjima hlora, kada je u dečju bolnicu u Novom Sadu primljeno šestoro dece, od kojih je petoro zadržano u bolnici!

– Roditelji sa decom juče su se javljali nezavisno jedni od drugih sa istim simptomima trovanja, odnosno sa iritacijom očiju, kašljem pečenjem u nosu. Šestoro dece je pregledano, a od toga petoro je zadržano u bolnici, iz razloga što je potrebna opservacija 24 časa, kako bi bili sigurni da se stanje neće pogoršavati. Od jutros, deca su u dobrom stanju, i svih petoro danas će biti pušteni kuće – rečeno je iz dečje bolnice za Kurir.

Kako Kurir nezvanično saznaje, pretpostavlja se da se radi o trovanju isparenjima hlora, iz razloga što sva deca koja su u pratnji roditelja došla u bolnicu, bila su na kupanju upravo u Akva Parku Petroland.

Podsećanja radi, u julu pre 2 godine isti slučaj je potresao roditelje, kada je zbog reakcije na hlor u akva parku više dece završilo u bolnici. Tada su se iz akva parka oglasili za medije, ističući da im je bezbednost i zdravlje posetilaca prioritet, ali da o tvrdnjama tih roditelja ne žele da pričaju dok ne utvrde činjenice.

Za sada, a povodom ovog slučaja, iz Akva parka se još uvek nisu oglašavali!

kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti