Претрага
Претрага
Close this search box.

PESMA POSVEĆENA ANĐELIMA IZ RIBNIKARA OSVOJILA EVROPU! Maša donela pobedu Srbiji na najvećem dečijem festivalu: PEVALA SAM ZA NJIH

Foto: Kurir televizija

Nakon raznih nastupa i zemalja u celom svetu, 12-godišnja Maša Milovanović svojom kompozicijom “Nečujna Pesma” i evrovizijskim nastupom donela je pobedu Srbiji na jednom od najvećih dečjih festivala u Evropi.

– Ova pesma se zove “Nečujna Pesma” jer se radi o jednoj školi u Beogradu koja se zove Ribnikar. Ja pevam za njih, zato što se saosećam kao i sa roditeljima te dece. Mnogo mi je bilo teško. Mnogo sam bila tužna. Jednostavno sam samo na teren izbacila emociju i pevala iz svog srca. Autor ove numere bio je Danijel Alibabić i zahvaljujem se njemu za ovako lepu i divnu pesmu. Vežbala sam dosta i pripremila sam se za taj festival jako, jako puno i stvarno sam ponosna što sam dobila priliku da učestvujem na takvom festivalu. Scena je bila ogromna, poput evrovizijske i organizacija im je bila stvarno lepa – rekla je Maša i dodala:

– Moji drugari su plakali kada su čuli tu pesmu. Ta pesma je za mene jedna od najboljih. Ja imam četiri svoje pesme i mislim da je to moja najbolja pesma koju sam pevala, ali i najbolja pesma koju sam izvodila – rekla je.

kurir.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
lola
22.05.2024 18:40

e sad im je svima lakse…

Gost
Ljiljana
23.05.2024 07:16
Odgovori  lola

Gdje je održan festival?

Gost
Ljiljana
23.05.2024 07:14

Gdje je održan festival?

Povezane vesti