Претрага
Претрага
Close this search box.

Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama: Trudimo se da, uprkos nelakim prilikama, naš brod vodimo u mirnu luku

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je nedelju za nama poručujući da je njegov cilj da vodi zemlju i narod u bolju budućnost.

-Nedelja za nama bila je puna diplomatskih aktivnosti, važan fokus je bio, i ostaće, na bezbednosnoj situaciji u regionu i jačanju i modernizaciji Vojske Srbije. Otvaranjem železničke obilaznice oko Niša nastavljena je izgradnja nove putne infrastrukture, a poseban ponos i radost donela su deca sa Kosova i Metohije, iz regiona i dijaspore, koja su došla u Beograd i još jednom pokazala kako se voli Srbija i čuva srpsko ime i prezime. Trudimo se da, uprkos nelakim prilikama, kao suverena i nezavisna zemlja, naš brod vodimo u mirnu luku, čuvajući tradicionalna partnerstva i napredujući na evropskom putu, jer smo deo Evrope i nećemo nigde drugo da idemo, poručio je predsednik.

On je dodao da sve “što smo radili i što ćemo tek raditi, u nedeljama i mesecima pred nama, predstavlja našu budućnost”.

-Moj posao, kao predsednika Srbije, jeste da vodim zemlju i narod u bolju budućnost. Za tu politiku sam dobio poverenje građana i ja ću svoj posao da nastavim da radim. Živela Srbija! jasno je poručio.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага