Претрага
Претрага
Close this search box.

Raskrinkan poslanik koalicije NADA: Ovo je prava istina Miloša Jovanovića o borbi za KiM

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Poslanica Srpske napredne stranke u Narodnoj skupštini Biljana Pilja raskrinkala je licemerne tvrdnje poslanika koalicije NADA Miloša Jovanovića i iznela dokaze da član te koalicije nikada nije išao u Savet Evrope da brani Kosovo i Metohiju, već je govorio da ima druge zakazane aktivnosti.

On je rekla da je u toj instituciji jedina sramota on sam i da je slagao kad je rekao da niko danas nije nasrnuo na predsedavajućeg i da niko nije udario radnika obezbeđenja.

– Razumem da ste se slizali sa Draganom Đilasom, ali nisu vas valjda na Sorboni učili tako da lažete. Usta su vam puna Kosova i Metohije, a zarad istine, u prethodnom sazivu vi ste, vaša poslanička grupa, imali u stalnoj delegaciji parlamentarne skupštine Saveta Evrope člana i zamenika člana, i nijednom niste otišli ni član ni zamenik člana u isti taj Strazbur gde je svaki put na dnevnom redu bilo pitanje Kosova i Metohije. Tamo vas je valjda sramota da ustanete i da kažete kako žive Srbi na KiM, da pljunete na Aljbina Kurtija zato što ste ga pustili pa ne možete sad da pričate protiv njega. Tu se vidi kakva su vaša dela, imali ste priliku unazad godinu i po dana, da vaš član i zamenik člana idu četiri puta godišnje u Strazbur ili u Pariz na politički ili na pravni komitet, a vaš član je otišao samo jednom i nije diskutovao u raspravi – izjavila je Pilja.

Pilja je pomenula i prepisku gde upravo SNS poslanička grupa moli gorepomenutog člana i zamenika člana da se izjasne da li će da idu zbog važnosti teme i rasprave oko KiM, oko Pogroma srpskog naroda na KiM, gde taj član kaže: “Imam zakazane druge aktivnosti, pa neću moći, veliki pozdrav”.

Ona je zaključila da je to način Miloša Jovanovića kako brani KiM, tako što nasrne na predsednika Aleksandra Vučića, skida kravatu i skače po Skupštini, i tako što u svojoj disertaciji ne kaže da je NATO agresija, već intervencija i da ima obične političke floskule, a na delu ga nema.

24sedam.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
19.03.2024 17:24

Nisam mogao ni da pretpostavim da ce ispsti toliki kralj, sad sva desna opozicija treba da predje za njega, umesto za Zajebnike i ostale izdajnike… 🙂

Last edited 25 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti