Претрага
Претрага
Close this search box.

“Slobodna Bosna” uz Mariniku Tepić i Milojka Pantića: Otvorena podrška onima koji rade protiv Srbije (FOTO)

Printscreen/YouTube

Uzevši u obzir naslove koji se često mogu videti u “Slobodnoj Bosni” narodu nije teško da shvati, ko podržava čije ideje

Milojko Pantić i Marinika Tepić u islamističkim medijima su neretko glavna tema. Tako, “Slobodna Bosna” ne krije da otvoreno podržava one koji rade protiv Srbije.

Uzevši u obzir naslove koji se često mogu videti u “Slobodnoj Bosni” narodu nije teško da shvati, ko podržava čije ideje.
Nije neko iznenađenje što su Tepić i Pantić jedni od glavnih aktera ove priče, shodno tome kakve su njihove ideje i uverenja.

Printscreen

Ne treba podsećati da su oni najveći protivnici investiranja u Srbiju, da tvrde kako su Srbi genocidan narod, da Sveti Sava nije bio Srbin, da su Srbi počinili genocid na KiM, da je Amfilohije nezakonito srušio legalnu Milovu vlast i da je Vuk Karadžić bio prevarant.

I onda na to sve, imaju podršku medija iz regiona koji jedva čekaju da Srbiju predstave u negativnom svetlu, ili kao islamistička “Slobodna Bosna” podrže njihove politike kojima rade protiv sopstvenog naroda i svoje zemlje.

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Goks
25.06.2024 16:42

Pantić promašio ,kao Mijatović kad je pogodio prečku.

Povezane vesti

Претрага