Претрага
Претрага
Close this search box.

Sramno! Jedan od “umetnika” koji dolazi na festival “Mirdita” divi se teroristi Jašariju i OVK koji su klali srpsku decu (FOTO)

Foto: Printscreen

Veličaju zločince koju su brutalno ubijali srpski narod

Festival “Mirdita – dobar dan” koji promoviše lažnu državu Kosovo održava se od 27. do 29. juna u Beogradu, a učesnici istog promovišu zločince i terorističke paravojne formacije koje su činile zločine nad Srbima.

Vrhunac provokacija je i to što se ovaj antisrpski festival održava na Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika, a učesnici festivala, koje organizatori predstavjaju nekakvim umetnicima, veličaju ratne zločince koji su ostali upamćeni po brutalnosti nad srpskim narodom.

Jedan od tih umetnika je i Azem Deliju, albanski pisac sa Kosova i Metohije, čija će knjiga biti predstavljena u srpskoj prestonici.

Foto: Printscreen

Azem Deliju nije samo umetnik, on je i jedan od onih koji se dive terorističkoj Oslobodilačkoj vojsci Kosova, kao i jednom od osnivača te paravojne formacije Ademu Jašariju!

Adem Jašari i OVK ostaće upamćeni po monstuoznim zločinima počinjenim nad Srbima, otmicama, pljačkanjima, silovanjima i ubistvima, ne štedeći ni decu.

Sada, oni koji se dive takvim zločincima traže da dođu u sprsku prestonicu i da na Vidovdan promovišu svoja “dela”.

24sedam.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Lasko
19.06.2024 21:21

Ako im stvarno dozvole da dođu u Beograd da promovišu njihovu (ne)kulturu, onda mi kao narod treba da ne postojimo. Naš narod nemože na Kosovu da obiđe svoja groblja, svoje kuće, stanove i svoja imanja. Pustili ih da ulaze u Srbiju sa svoja dokumenta, da rade, da otvaraju firme. Šta je sledeće ?

Gost
Србин до коске
20.06.2024 03:57

Дати им да дођу до царине а онда похапсити јер представљају ризик безбедности за Србију

Gost
Bosanac
20.06.2024 07:16

Imate sve na tacni da zabranite skup, dolaze da propagiraju mržnju u srcu Srbije

Gost
Kna biciciklu
20.06.2024 09:16

Ako dodju,selim se iz Srbije.

Povezane vesti

Претрага