Претрага
Претрага
Close this search box.

SUPRUGA POKAZALA POSLEDNJU PORUKU UBIJENOG TERORISTE SALAHUDINA: Ministar Dačić otkrio šta je žena vehabije rekla u policiji

Foto: Privatna arhiva

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otkrio je da je crnogorska policija obavila razgovor sa ženom Miloša Žujovića, koji je izvršio teroristički akt pucavši iz samostrela na čuvara izraelske ambasade u Srbiji.

Kako je istakao ministar Dačić, crnogorska policija obavila je razgovor sa suprugom Besom Žujović, rođenom Hadžović.

– Rođena je u Beranama, ona je u braku sa Milošem Žujovićem. Ona je u svojoj izjavi stavila tačku na sva pitanja. Njoj je oduzet telefon, videćemo kada se završi veštačenje. Ona kaže ovako: Bila je u Plavu sa sinom i da je oko 11 i 15 videla video-poruku na Vatsapu, kada sam je otvorila videla sam da je Miloš u gradskom autobusu, da peva nešto na ruskom jeziku i kaže da ide u raj – kaže Dačić.

Zbog sadržaja poruke se uzbudila i odmah ga je pozvala, ali je ubrzo na televiziji videla šta se desilo.

– To je njena izjava. Dakle, ovaj akt je pripreman. Znači, time se definitivno stavlja tačka na te rasprave oko toga šta su bili motivi. Ovde se jasno vidi da je u pitanju teroristički akt, on se javlja supruzi iz autobusa i kaže da ga ovaj autobus vozi u dženet. To znači, to je kod muslimana u raj, time se oprašta od života i na neki način… Time pokazuje, u stvari, to je na neki način njegova i opraštajna poruka supruzi – kaže Dačić za Pink.

novosti.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti