Претрага
Претрага
Close this search box.

Veliki skandal Sava Manojlovića: Rokfelerov kandidat za gradonačelnika Beograda partijao u Prištini sa najbližom Kurtijevom saradnicom(FOTO)

Foto: Screenshot YouTube Insajder Video

Šokantno otkriće iz prošlosti skandal majstora Sava Rokfeler Manojlovića

Rokfelerovac i lažni ekolog Savo Manojlović, koji izlazi na beogradske izbore sa pretenzijama da postane gradonačelnik Beograda, uhvaćen je na delu kako partija u Prištini sa veoma bliskom saradnicom Aljbina Kurtija!

Skandal majstor Savo želi da dođe na čelo glavnog grada, a prestonicu bi izgleda vodio tako što bi bio pod uticajem vlasti privremenih organa iz Prištine.

Savo Manojlović koji je predvodnik pokreta Kreni-Promeni, kandidovao se na predstojećim izborima za gradonačelnika Beograda, a pored sumnjive sadašnjosti i prljavog keša koji dobija od stranih centara moći, krije i još prljaviju prošlost i veze sa separatistima iz Prištine.

Tako se na društvenim mrežama pojavila fotografija iz 2015. godine na kojoj razdragani Savo Rokfeler partija sa Sarandom Bogujevci. Ona je istaknuti član “Samoopredeljenja” Aljbina Kurtija, i trenutno je potpredsednik takozvane Skupštine Kosova.

To je, dakle, čovek koji pretenduje da vodi Beograd. Postavlja se pitanje da li bi onda Sarandu uzeo za prvu saradnicu, da mu pomaže u vođenju prestonice.

Da stvar bude još tužnija, Savo je rođen u Prištini, što znači da direktno sarađuje sa onima koji su njega i ostale mu sunarodnike proterali iz južne srpske pokrajine i nelegalno proglasili da je Priština sada glavni grad nekakve ”nezavisne” države?!

Ako ne verujete nama, pogledajte ispod šta skandal majstor Savo Rokfeler Manojlović radi.

24sedam.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Milan NS
27.05.2024 09:03

Ugledajte se na čoveka.
On je pravi primer mira i stabilnosti, a ne onaj vaš predsednik

Gost
SNS Uzivo
27.05.2024 09:15

Savo ce biti iznenadjenje u Beogradu, moze dobiti vise glasova od Ujedinjene opozicije, u NS ipak ne bih za njih, samo Ujedinjena opozicija… 🙂

Last edited 20 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Aleksa
27.05.2024 12:23

To ni ne lici na tu zenu?

Povezane vesti