Претрага
Претрага
Close this search box.

VUČIĆ O TERORISTIČKOM NAPADU: Biće još hapšenja, proveravamo, biće to završeno do utorka!

Copyright Printscreen/Prva TV

Osim predsednika u razgovoru učestvuju i predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević i istoričar Goran Šarić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra govori o svim važnim i gorućim temama za Srbiju.

– Biće još hapšenja, sve proveravamo, biće to završeno! Crveni alarm do utorka – rekao je ukratko predsednik na samom početku gostovanja na TV Prva gde je govorio o daljem postupanju, radu i istrazi terorističkog napada koji se juče dogodio ispred izraelske ambasade u Beogradu.

– Ovo je smišljeni teroristički napad, ništa tu nije slučajno! On je ciljao odozdo samostrel iz kese nije ni vadio ne očekujući ništa drugačije, rekao je Vučić izrazivši divljenje prema postupanju žandarma Miloša Jevremovića koji je uspeo da bude toliko priseban da ga likvidira i toliko priseban da ne izvadi strano telo iz svog vrata.

Printscreen/Prva TV

– On će biti odlikovan, a vi znate da ja mimo Sretenja nijedno odlikovanje nisam dao niti ijendo pomilovanje za ovih 8 godina predsednikovanja – kazao je Vučić i dodao da je Srbija snažna da se izbori sa bilo kakvim vidom terorizma.

O izjavi Irfana Pecija da je rezolucija o Srebrinici “Srbima nacrtala metu na čelu”, predsednik je rekao da to ne može apsolutno da isključi, ali da će istraga sve pokazati.

Prema rečima predsednika postoji dobra saradnja sa islamskim zajednicama u Srbiji, te da se zna koje škole žele da šire svoj uticaj, i da se Srbija bori protiv radikalnsog ekstremizma.

Građani Srbije nemaju razloga za strahovanje

Poručio je da je Srbija bezbedna, jedna od najbezbednijih u Evropi i da građani ne moraju da strahuju. Kao i da je Beograd jedan od najbezbednijih gradova u Beogradu.

Osim predsednika u razgovoru učestvuje i istoričar Goran Šarić.

Printscreen/Prva TV

Istoričar Šarić je naglasio da je za svaku pohvalu herojstvo i spremnost ranjenog žandarma koji je uspeo i teško ranjen da eliminiše napadača.

Osim toga Šarić je istakao da nisu isti aršini za Srbe i Bošnjake, govoreći o rezoluciji o Srebrinici.

– Niko ne pravda Srbe, ali evo ja dolazim iz Hrvatske, da li je i jedan Hrvat odgovarao za ubijene Srbe u Vukovaru… Nije – rekao je Šarić.

24sedam.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Milan NS
01.07.2024 08:06

“Биће откривен убица Јелене Марјановић, биће пронађена мала Данка, биће…”

Gost
Milan NS
01.07.2024 10:55
Odgovori  Milan NS

“Niko ne pravda Srbe, ali evo ja dolazim iz Hrvatske, da li je i jedan Hrvat odgovarao za ubijene Srbe u Vukovaru… Nije – rekao je Šarić”

  1. Molim spisak ubijenih Srba koje spominješ
  2. Vukovar je bio sravnjen 1990. od strane JNA i doborvoljaca uz Srbije. Voleo bih da mi Šarić navede razlog
Gost
Dr Miggyy
01.07.2024 17:57

SMRT TERORIZMU, SLOBODA NARODU!
 
Crveni alarm do utorka ne gospodine ΛV, već rok produžiti do istrebljenja terorista ma čiji i koji bili. Zamislite da pripadnik žandarmerije Miloš Jevremović nije uspeo da utiša teroriste Miloša Žujovića konvertit iz Mladenovca i nadri muslimanske ispovesti šta bi taj uradio u narednom periodu nad nevionim ljudima, a da poveća broj ubivenih. Zbog učinjenog gospodinu Milošu Jevremoviću dodeliti orden za zaslugu, a zaslužio je. Lično mu želim da što pre ozdravi i da zaboravi trenutak koji mu se dogodio ispred Izraelske ambasade. Miloše Jevremoviću srećno ti bilo i da iskustvo prenosiš nesebično kolegama.

Povezane vesti