HONOR 10: Stigao novi ljubimac u svetu Androida

       
Foto: Honor / Promo

Poznati proizvođač mobilnih telefona Honor, u Londonu je predstavio svoju perjanicu za 2018. godinu. Novi Honor 10 donosi nove pravce u dizajnu, ali i tehnologiju koju nemaju drugi konkurenti.

Poznato je da su Apple Iphone i Samsung Galaxy serija dva glavna uređaja na tržištu. Svake godine nove generacije ovih telefona predstavljaju vrh ponude, donoseći inovativne pravce u dizajnu, uz primenu novih tehnologija koje kupcima jasno dokazuju da su Apple i Samsung na vrhu lestvice. Međutim, čini se da su se vremenom ova dva giganta opustila i fokusirala na povećanje cene, zanemarivajući inovativnost, koja ih je lansirala na vrh.

Pojedini proizvođači iskoristili su ovu “opuštenost” lidera, kako bi probili svoje mobilne telefone, nudeći više za manje novca. Honor je jedan od njih, a ovaj brend je ćerka firma kineskog giganta Huawei i predstavlja pristupačniju alternativu matičnom brendu.

Novi Honor 10, stiže na tržište sa naprednom AI 2.0 tehnologijom, dvostrukim sočivima, kao i senzorom od 24 megapiksela, na prednjoj kameri! 3D tehnologija koja je korišćena prepoznaje detalje i tačke lica, tretirajući ih kao piksele, što za cilj ima kristalno čistu fotografiju… Svaki put.

Više o karakteristikama ovog uređaja, možete pročitati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: