Besplatan seminar za trudnice uz poznata TV lica u Novom Sadu

       

Besplatan seminar “Trudnoća je dar Powered by Philips Avent” koji predvode poznata lica RTS-a, voditeljke najpopularnijeg kviza u Srbiji – Slagalice, Кristina Radenković i Marija Veljković održaće se u subotu, 18. maja od 12 do 17 časova u sali Tribina mladih Кulturnog centra Novog Sada, u organizaciji agencije Galetin.

Tokom seminara buduće mame će imati priliku da slušaju predavanja stručnih predavača među kojima su dr Dragan Stajić, ginekolog akušer, dr Lidija Jovanović, anesteziolog i viša medicinska sestra Slađana Crvenkov. Budući roditelji imaće priliku i da čuju korisne informacije o različitim oblicima osiguranja od Nenada Severenjia, direktora regionalne filijale Wiener Städtische osiguranja u Novom Sadu, dok će nakon predavanja biti organizovano neformalno druženje sa Кristinom Radenković i Marijom Veljković.

YouTube kanal “Trudnoća je dar” prvenstveno je nastao kao priručnik za buduće mame napisan iz iskustva nekoliko mama. Napravljen je da bi se svaka trudnica osećala bolje i saznala odgovore na pitanja koja je muče u tom osetljivom, a predivnom životnom periodu. Marija Veljković, majka troje dece, Кristina Radenković, mama jedne devojčice i njihove gošće učestvovale su u stvaranju ovog vodiča kroz najlepših devet meseci.

“Nakon što je ovaj kanal dostigao skoro četiri miliona pregleda i što se više od 27000 mama priključilo društvenim mrežama “Trudnoća je dar”, odlučili smo da iz online sveta pređemo na lično upoznavanje sa budućim majkama i zajedno, uživo razmenjujemo iskustva i naučimo važne stvari od stručnjaka tokom seminara”, navode Kristina i Marija.

Nakon seminara u Subotici, drugi seminar “Trudnoća je dar Powered by Philips Avent” ove godine biće održan u Novom Sadu, a u planu je i njegova realizacija u Beogradu i Podgorici.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments