Standarne agencijske ponude mogu vas odvesti na već dobro poznata letovališta. Za isti novac letovaćete u onom hotelu o kom su vam vaši prijatelji pričali prošle godine. Videćete istu onu plažu koju su vam toliko puta opisali. Večeraćete u istom restoranu i poručićete već čuvenu flašu jeftinog vina za koju su vam garantovali da vredi više od cene u vinskoj karti…

Nemamo ništa protiv ako je vaš izbor da svoje slobodne dane utrošite na ovaj način. Uostalom, kada je nešto poznato i ispričano, nema prostora za strah od novih iskustava.

Međutim, avanturistička priroda čoveka zahtevala je granu turizma koja će one najhrabrije ponovo spojiti sa prirodom. Upravo zato, raftinzi su postali vrlo tražena iskustva, a vrh ponude u našem regionu čini čuveni rafting Tarom.

Nedaleko od Šćepan polja, na mestu gde se sastaju Nacionalni park Durmitor, Nacionalni park Sutjeska i Park prirode Piva, reka Tara spaja se sa Pivom i čini bistru i snažnu Drinu.

Upravo ovde nalazi se etno selo i rafting kamp “RT” jedinstveni kompleks koji čine etno selo, luksuzni bungalovi, restoran ali i kutak za one najsmelije smeštaj u posebnim bungalovima okruženim šumom daleko od “urbanog” dela kampa.

Nakon napornog dana provedenog u neprestanoj borbi sa snažnom rekom, možete napraviti predah uz tradicionalna pića i hranu ovih krajeva. Ukoliko vam je ipak potreban ozbiljniji odmor, bungalovi etno sela RT su opremljeni svim pogodnostima koje nudi luksuzni hotelski smeštaj.

Za one manje hrabre ljubitelje prirode,  na raspolaganju je niz drugih aktivnosti. Tu su igrališta za odbojku i mali fudbal, peintbol teren ali i mala škola streljaštva u kojoj ćete imati priliku da pucate iz vazdušne puške ili da oprobate svoje veštine koristeći luk i strelu.

Za one koji ne mogu ni na odmor bez kolega sa posla, RT je pripremio poseban “team building” program, koji preduzećima i njihovim zaposlenim na korišćenje stavlja i salu za sastanke i prezentacije.

Kompletnu ponudu etno sela i rafting kampa RT možete pogledati na njihovom sajtu www.rafting-tarom.com

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments