Juče je završen prvi humanitarni turnir pod nazivom ”Novosadski kup” koji je održan u saradnji medijske kuće NS UŽIVO i neprofitne organizacije ”NA MLADIMA SRBIJA OSTAJE”.

Svrha turnira bila je prikupljanje novčane pomoći za Andreja i Saru Dedović koji boluju od cerebralne paralize i kojima su sredstva neophodna za lečenje.

Humanitarni turnir Novosadski kup

Poslednjeg dana turnira odigrane su polufinalne utakmice, finalna i utakmica za treće mesto. Veče je otvoreno polufinalnom utakmicom između MAXBET-a i 365.rs-a a nakon velike borbe pristupilo se izvođenju penala. Nakon dugotrajne penal serije, srećnija je bila ekipa MAXBET-a koja se plasirala u finale. U drugoj polufinalnoj utakmici koja je počela u 21 čas sastali su se MONTOP i Naxi Planeta Radio. Utakmica puna žara i borbe završena je pobedom 2:0 u korist Naxi Planete.

Nakon polufinala prvo je odigrana utakmica za treće mesto. Za treće mesto igrali su MONTOP i 365.rs. Nakon više od 25 minuta fudbala nije bilo golova pa se i u ovoj utakmici pobednik saznao tek nakon penal serije. Kao i u prošloj utakmici, i u ova penal serija je dugo trajala. Treće mesto osvojila je ekipa 365.rs. U dugo očekivanom finalu ”koplja” su ukrstile po rezultatima dve najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira MAXBET i Naxi Planeta Radio. Iako se očekivala teška utakmica sa mnogo kontakata a malo golova dogodilo se suprotno. Naxi Planeta je slavila sa ubedljivih 3:0 i možemo reći zasluženo osvojila turnir.

Zahvaljujući ogromnom odzivu naših sportista prikupljeni su potpisani dresovi fudbalera naše zemlje, te će isti biti stavljeni na aukciju a sve pare od prodatih dresova biće uplaćene u humanitarne svrhe. Aukcija kreće uskoro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novosadski Kup (@ns_kup)

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Mihajlo Sabadoš, čuvar mreže ekipe 365.rs . Najbolji strelac turnira bio je Siniša Njemčević iz ekipe Naxi Planeta Radio, dok je pehar za najboljeg igrača turnira dodeljen Srđanu Radakoviću igraču MONTOP-a kojem je Modena Travel kao nagradu obezbedila putovanje.

sponozori ns kup
Sponzori humanitarnog turnira

Veliku zahvalnost dugujemo sponzorima i donatorima turnira koji su bezuslovno pomogli, kako da se ovaj turnir održi tako i da prikupimo novčana sredstva za lečenje. Hvala i svima onima koji su došli da pogledaju utakmice i koji su tom prilikom ubacili dobrovoljni prilog u kutiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments