(FOTO) Nakon 11 godina u Kamenici nova angio – sala

       

U Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici počeo je rad u novoj, tehnološki najsavršenijoj angio – sali koja predstavlja ogromni iskorak u svakodnevnom radu u oblasti interventne kardiologije.

Ukupna vrednost projekta iznosila je 54 miliona dinara, a nabavkom ove sofisticirane opreme biće znatno olakšan rad zaposlenima, uz veću sigurnost i bolje rezultate lečenja najtežih kardioloških bolesnika.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković, koji je danas, 27. juna sa direktorkom republičkog Fonda za zdravstveno osiguranje dr Sanjom Radojević Škodrić posetio Institut u Kamenici, najavio da sledeće nedelje u toj ustanovi počinju građevinski radovi na kompletnoj temeljnoj rekonstrukciji Klinike za kardiologiju u kojoj nije bilo značajnijih ulaganja više decenija.

Prema rečima sekretara Gojkovića, to je nastavak prioritetne i kontinuirane politike ulaganja u zdravstveni sistem Vojvodine, koja će omogućiti ovoj renomiranoj zdravstvenoj ustanovi da pruži najbolje i najefikasnije uslove za lečenje i boravak bolesnika.

Autor: nsuzivo.rs

1
Komentari:

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
1 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
milošnastić

pacijenti samo donose potrošni materijal ostalo je XXII vek,a možda i XXIII