Rekonstruisan Gradski stadion u Subotici

       

Završena je rekonstrukcija fudbalskog terena, atletske staze, svlačionica i pratećih prostorija na Gradskom stadionu u Subotici.

Teren na Gradskom stadionu u Subotici posetili su Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

“Realizacija ovog velikog projekta dogovorena je na zajedničkoj sednici Republičke i Pokrajinske vlade, i na ovom primeru vidimo da kada zajedno radimo rezultati ne mogu izostati”, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, istakavši da sada sportisti imaju  kvalitetnije uslove za treniranje.

On je istakao da Grad Subotica priprema projekat i za rekonstrukciju drugog dela tribina, te dodao da očekuje da Gradski stadion kompletno bude renoviran u naredne dve godine.

“Za nekoliko dana ćemo imati potpisan ugovor za rekonstrukciju stadiona u Zrenjaninu i na tim, konkretnim primerima,  pokazujemo da predano radimo kako bismo u svim sredinama izgradili što bolju sportsku infrastrukturu”, kazao je predsednik Mirović.

Ministar  omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da  ovaj sportski objekat danas ponos Subotice, istakavši da je cilj da u budućnosti taj grad postane sedište sportskog turizma.

“Subotica je posle 40 godina, zahvaljujući Republičkoj i Pokrajinskoj vladi, dobila atletsku stazu i moderan fudbalski teren, zahvaljujući kome će u budućnosti naš grad  biti domaćin velikim fudbalskim utakmicama i takmičenjima”, izjavio je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments