(VIDEO) Bora Novaković napao policajce u Vrbasu!

       

Borislav Novaković, bivši gradonačelnik Novog Sada i poverenik za ovaj grad partije Vuka Jeremića, učestvovao je u fizičkom obračunu sa pripadnicima policije u Vrbasu.

Video snimak koji se danas pojavio na Jutjub kanalu Odvale političara, prikazuje fizički i verbalni sukob Novakovića i vrbaških policajaca.

“Ja sam narodni poslanik, a šta ste vi?!” – rekao je poverenik za Novi Sad Narodne stranke. Novaković je pokušao da zaustavi privođenje muškarca sa kojim je bio u društvu.

U ovom incidentu kasnije je priveden i sam Novaković, kao i još sedam osoba, zbog pokušaja sprečavanja obavljanja službene dužnosti. Ostali detalji događaja za sada nisu poznati.

Autor: nsuzivo.rs

5
Komentari:

4 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
5 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Novinari vrh

Pre svega objektivno izveštavanje sa svim informacijama, b’avooo

cirkus

Covek oce da sedne u bastu a dusmani ne daju

AKIRA

Toliko policajaca za uklanjanje baste? Baste su drzavni neprijatelj broj 1. Super je ovaj clanak koji uopste nije pricao sta ce toliko sluzbenih lica oko baste – mislim to mi kao placamo pa cisto da znamo u koju bastu idu nase pare

Miroslav

Bora i društvo nisu dali rušenje pa je izvršitelj zvao policiju u pomoć. A policija je bila maximalno korektna za razliku od Bore Budale.

Proba

Da, mi smo slepi i ne vidimo da ih nije napao vec je zeleo da sedne u bastu da popije kafu a bilo mu je uskracenje kretanje u tom pravcu.