Foto; Parade

Holivudska glumica Džejmi Li Kurtis progovorila je o svojoj borbi s zavisnošću i odnosu s pokojnim ocem Tonijem Kurtisom.

Njen otac je takođe bio glumac, a najpoznatiji je po ulozi u filmu ‘Neki to vole vruće’ iz 1959. godine, gde je glumio uz Merilin Monro. Preminuo je 2010. u 85. godini života.

Toni Kurtis i Džejmi Li Kurtis; foto: Oprah Magazine

“Znala sam da tata ima problema, jer sam ih i ja imala i delili smo zajedno drogu. Bio je to period kada sam bila njegovo jedino dete koje je razgovaralo s njim. Imala sam šestoro braće, sada ih imam pet. Moj brat Nikolas umro je od predoziranja heroinom kada je imao 21 godinu. Ali, delila sam drogu s ocem. Uzela sam kokain i to je bio jedini put da sam to učinila, i to sam učinila s njim. On se otreznio na jedno kratko vreme i bio je vrlo aktivan u oporavku, oko tri godine. Ali, to nije potrajalo dugo”, otkrila je 60-godišnja zvijezda.

Opijate je počela da uzimal pre 30 godina, nakon jedne plastične operacije, a narednih deset godina uzimala je tablete protiv bolova kad god je stigla. Priznala je da je krala pilule od porodice i prijatelja, uključujući i od sestre Keli koja je prva saznala za njenu zavisnost 1998. godine.

“Prekidam krug koji je praktično uništio živote generacija moje porodice. Treznost je moj najveći poduhvat. Veći od mog supruga, veći od naše dvoje dece i bilo kog projekta, uspeha, neuspjha. Svega”, rekla je glumica koja je trezna već 20 godina.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments