31 C
Novi Sad
10/08/2022, 18:19
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 07. jun

Horoskop za četvrtak, 07. jun

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povoljan je dan za poslovnu saradnju sa vodenim znacima. Možete zaraditi veći novac zajedno sa Škorpijom. Posvetite se poslu i pozitivni rezultati svakako neće izostati. Bićete vrlo zaštitnički nastrojeni i velikodušni prema izabranoj osobi. Podložni ste upalnim i bolnim stanjima.

BIK


Okruženi ste ljudima koji vam aplaudiraju. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da ih animirate. Usled sopstvene euforičnosti ispuštate iz vida realnost da je šansa da među njima imate prave prijatelje mala. Odlično se osećate u svojoj koži i nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI


Imate veći broj obaveza na poslovnom planu ali ste dovoljno sposobni i brzo da biste sve uspeli da obavite na vreme. Organizovani ste i nova dešavanja vam ne predstavljaju problem. Ljubavni život vam neće biti najbitniji, ali ako ste u vezi podrška partnera će vam značiti. Proverite krvnu sliku.

RAK


Pronađite balans između poslovnog i porodičnog života. Previše pričate o onome što treba da bude samo vaša intima, a to može biti signal da vas muči nekakva griža savesti. Razmislite o tome pre nego što okolina počne da vas izbegava. Povedite računa o krvnom pritisku.

LAV


Izgleda da se neće desiti ništa posebno. Mogući problemi sa podređenima. Ukoliko ste u braku možete obnoviti ljubav sa svojim partnerom. Postajete privrženiji jedno drugome. Slobodni Lavovi će na javnom mestu upoznati jednu zanimljivu osobu. Povedite računa o probavi koja može da bude veoma osetljiva.

DEVICA


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Očekuje vas pozitivan dan tokom kojeg nećete imati probleme na polju zdravlja.

VAGA


Danas ćete biti više raspoloženi za fantaziranje nego za realnu ljubav. Očekuje vas neki novi finansijski dobitak. Pred vama je veoma povoljan period za posao i materijalnu stabilnost. Možete da se nadate nekim dobrim promenama. Današnji dan iskoristite za odmaranje.

ŠKORPIJA


Danas ćete poklanjati pažnju svima, a partner se uopšte neće osećati posebno. Prijaće vam nešto usporeniji tempo tokom današnjeg dana. Nemojte sebi da gomilate obaveze. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste se bolje organizovali. Mogući su manji problemi sa vidom, osetljivim očima ili čak i sa očnim pritiskom.

STRELAC


Raspoloženje vam je nestabilno, ovo je jedan od onih dana kada je bolje da se povučete i provedete sate u samoći. Pravi uzrok svemu tome je hronična neispavanost, pa je neuredan životni ritam stigao na naplatu. Mogući su problemi sa nesanicom. Napeti ste i opterećeni nekim stvarima, pa teško ulazite u san.

JARAC


Možete da očekujete povoljan dan za bavljenje poslovima vezanim za socijalna pitanja ili humanitarni rad. Pred vama su nova dešavanja na polju posla koja će biti dobra za vas. Važno je da pokažete svom partneru da ćete mu pružiti dovoljno razumevanja. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema kada je u pitanju vaše zdravlje.

VODOLIJA


Bežite iz realnosti tako što se prepuštate sanjarenju. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u pitanju nešto više od toga. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potreban vam je neki vid relaksacije, zbog napetosti koju osećate.

RIBE


Može vam se ukazati prilika da sarađujete sa nekom osobom iz inostranstva. Pred vama je povoljan period za posao. Konačno ćete sklopiti saradnju koja vam donosi napredak.  Moguće je da ćete izaći i dobro se provesti i upoznati nekog interesantnog. Generalno se dobro osećate ali bi vam prijalo više aktivnosti.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments