Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pred vama je veoma važan dan za posao. Moguće je da ćete čuti neke vesti o unapređenju. Možete da očekujete da će okolnosti i dešavanja ići vama u korist. Solidna poslovna situacija. Trpećete bol, bilo zbog neke upale ili zbog povrede.

BIK


Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg uplitanja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Zdravlje solidno.

BLIZANCI


Očekuje vas povoljan dan tokom kog možete razviti dobru strategiju kako da povećate svoju zaradu. Dobro raspoloženje će vas pratiti i na radnom mestu.  Posetite ginekologa za svaki slučaj, pogotovo ako ste ranije imali neke probleme na tom polju. Kod muških Blizanaca danas nisu naglašeni veći zdravstveni problemi.

RAK


Prepuni ste neke energije koju ne umete da utrošite. Iz nekog razloga ne umete da upotrebite i iskoristite svoju intuitivnost. Povedite računa o alergijskim reakcijama kojima sada možete biti skloni. Pazite i na disajne puteve ali takođe i na osetljivu kožu, pojavu iritacija, crvenila i neobičnih promena.

LAV


Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.

DEVICA


Danas ćete biti krajnje osetljivi, emocionalno I na svaki drugi način, zbog čega ćete težiti osami. Nećete imati veće poslovne obaveze. Nećete imati nikakve zdravstvene probleme. Možete da očekujete veoma dobar dan.

VAGA


Stabilnost odnosa I sreća u ljubavi. Vaša privlačnost I slatkorečivost će vam pomoći u ovome. Uspeh u trgovini I svemu što podrazumeva kretanje robe ili pružanje usluga. Manji problemi sa bešikom su mogući. Skloni ste bolnim i upalnim stanjima ali i infekcijama u tom predelu.

ŠKORPIJA


Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom harizmatičnom osobom sa kojom biste mogli da imate neobaveznu vezu. Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Mogući su manji problemi sa plućima ili disajnim putevima.

STRELAC


Skloni ste većim troškovima i uživate u tome da trošite novac. Smatrate da ste zaslužili i da je došlo vreme da se malo častite odlaskom u šoping.  Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala. Zdravlje osetljivo.

JARAC


Najbolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za uživanje sa svojom porodicom i bliskim ljudima i da se ne opterećujete poslom. Iako je ponedeljak nećete imati previše obaveza. Nije povoljan dan za preteranu fizičku aktivnost niti za bilo kakvo forsiranje.

VODOLIJA


Pokazaćete preteran entuzijazam i to će donekle uplašiti osobu koja vam se dopada. Prilično ste opušteni danas i nemate previše obaveza. Ipak, u vašoj glavi se uvek razvijaju svi mogući scenariji. Previše se nervirate oko sitnica koje se lako mogu rešiti.

RIBE


Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje. Zdravlje vrlo dobro.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments