9 C
Novi Sad
25/09/2022, 09:42
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sreda, 30. maj

Horoskop za sreda, 30. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povedite računa o glasinama koje dopiru do vas jer biste mogli da čujete neke veoma zanimljive nove informacije tim putem. Dosta toga danas vam zavisi od komunikacije sa saradnicima. Moguć je fizički kontakt sa nekim ko vas interesuje. Bićete pre svega zaiteresovani za avanturu, a ne toliko za ulazak u vezu. Sklonost infekcijama.

BIK


Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja pričiniće vam da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu. Psihosomatske tegobe.

BLIZANCI


Nije trenutak za nagle odluke kojima ste skloni. Ovaj put će vam dobro doći malo više analize. Nemojte da reagujete na prvu loptu danas, pustite da se neke stvari slegnu polako. Voljena osoba vam zamera neko vaše ponašanje a vi niste kritike prihvatili ozbiljno koliko je ona želela. Slabo varenje.

RAK


Možete da očekujete generalno dobru situaciju kada je u pitanju vaše polje zarade. Voljena osoba ponekad smatra da je zanemarujete ili da joj niste posvećeni u onoj meri u kojoj bi ona to želela. Moguće je da vama smeta to što mislite da je ona prezahtevna. Zdravlje dobro.

LAV


Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe. Slabija cirkulacija bi mogla da vam stvara manje probleme.

DEVICA


Trenutno ste loše raspoloženi I moguće neprijatni u komunikaciji, što negativno utiče na
vaš ljubavni život. Možete da očekujete dan u kojem ćete imati veliki broj obaveza, a neka posebna napetost vam stoji nad glavom. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Leđni mišići su vam jako napeti i osećate veliku dozu bola i ukočenosti.

VAGA


Pred vama su neki preokreti koje niste mogli da očekujete ili predvidite. Moguće je da ćete danas ostati nekako zbunjeni. Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom šarmantnom osobom sa kojom veoma lako možete imati neobaveznu vezu. Ni vi niste sada raspoloženi za neku ozbiljniju ljubavnu priču. Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA


Bićete previše okrenuti sebi I samozadovoljni, da biste imali harmoničan ljubavni život. Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Ako ste planirali važne transakcije, odložite ih malo. Moguće je da ćete iz nekog razloga biti razočarani okolnostima na poslovnom planu. Problem sa grlom.

STRELAC


Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže vam podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja. Očekuje vas pozitivan dan za polje zdravlja. Nećete imati veće tegobe i probleme.

JARAC


Desiće se neke negativne promene u vašem ljubavnom životu. Nezadovoljstvo i blokada. Postavljate visoke standarde jer znate koliko vredite. Mnogi smatraju da ste na emotivnom planu izbirljivi i zato vam je teško da nađete neko novo poznanstvo. Potrebno je da pazite na ishranu.

VODOLIJA


Odlaganje poslovnih obaveza i bežanje od problema vas neće odvesti nikuda. Potrebno je da se suočite sa nekim stvarima. Ukoliko niste dovoljno naučili iz prethodnih grešaka, sada vam se može ukazati nova prilika da pogrešite- pa i da naučite. Dovoljno odmarajte i nemojte da se forsirate na bilo kom polju.

RIBE


Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka u tome što ne vide svi, na isti način, ono što je vama tako kristalno jasno. Problemi sa prehladom su mogući kod vas. Kijavica vas prati, ali i pad imuniteta.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments