Poznato je da je većina poznatih ličnosti veoma teška za saradnju, a u to su se uverili i oni koji su ih ugostili. U nastavku, saznajte kakve su to zahteve imale neke svetske zvezde pred nastupe.

Kejti Peri

Priča se da njen spisak zahteva broji 45 stranica. Uz dve jajolike stolice krem boje, Kejti želi posebno osoblje koje će joj prati voće i povrće, a vozači ne smeju da započinju razgovor sa njom, već da samo prate instrukcije. Frižider u sobi mora imati providna vrata, a takođe, u sobi mora da se nalazi i divan odnosno otoman nameštaj.

Madona

Uz to što ima pratnju tima od 200 ljudi (koje sve treba ugostiti), Madona sa sobom na nastupe vodi svog joga trenera i ličnog kuvara. Uz to, na stolu u sobi želi da ima ruže ili ljiljane koji moraju da budu dugački tačno 15 centimetara. Takođe, na licu mesta mora da postoji i servis hemijskog čišćenja za njene kostime.

Dženifer Lopez

Džej Lo na svojim nastupima zahteva da ima belu sobu, sa belim cvećem, belim zavesama i belim kaučem. Uz to, nije fan hladne vode, pa njene flašice sa vodom moraju biti određene temperature, najpribližnije vodi iz česme.

Lionel Mesi

Ovaj fudbaler je prava diva kada je u pitanju gostovanje u nekim emisijama. Pored toga što zahteva da se u sobi u kojoj odseda nalazi koš, Mesiju su potrebna tri đakuzija (jedan sa hladnom i dva sa toplom vodom), u prostoru u kojem će boraviti mora da postoji i bazen sa temperaturom vode od tačno 28 stepeni. Uz to, potrebna mu je lična sobarica.

Kanje Vest

Uz određenu marku balzama za usne, sapuna i šampona, ukoliko se nađe neko u njegovoj blizini ko nosi odeću od određenog veštačkog materijala, kao što je poliester, Kanje sme da ode i ne nastupa te večeri na prethodno ugovorenom koncertu. Ukoliko pak putuje sa detetom, Nort mora da spava u krevecu koji košta tačno 8 000 dolara, mora da ima omiljene filmove spremljene na DVD-u, kao i ličnog kuvara.

Maraja Keri

Uz “Kristal” šampanjac, Maraji je pred nastup preko potrebna i slamčica uz sav taj šampanjac, pakovanje omiljenih žvaka, određena temperatura u sobi i kauč od tamnog materijala. Takođe jako voli sveće sa mirisom vanile.

 

 

Foto: Instagram

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments