Natalija Portman o Mobiju: “On je jeziv muškarac”

       
Foto: Hollywood.com

Mobi u svojim memoarima otkriva sočne detalje, poput ljubljenja s glumicom Kristinom Riči, svađe s Eminemom, zavođenja Lizi Grant (Lana Del Rej) i veze s tadašnjom studentkinjom Natali Portman.

“Ja sam bio ćelavi hronični alkoholičar, a Natali Portman je bila prelepa filmska zvezda. Ali, ona je bila u mojoj garderobi i flertovala sa mnom. Imao sam 33 godine, a ona 20”, piše u memoarima. “Tokom nekoliko nedelja pokušao sam da budem njen dečko, ali nije išlo. Mislio sam da ću joj morati reći da je moja panika preizražena da budem u pravoj vezi, ali jedne noći me je telefonom obavestila da je upoznala nekog drugog. Laknulo mi je što joj nikad nisam morao reći koliko sam oštećen”.

Ali, glumica ima svoju verziju priče koju je ispričala za Harper’s Bazaar.

“Bila sam njegova obožavateljka i otišla na jedan od njegovih koncerata kada sam maturirala. Kada smo se upoznali nakon koncerta rekao mi je: ‘Budimo prijatelji’. Bio je na turneji, a ja sam snimala film, pa smo se družili samo nekoliko puta pre nego što sam shvatila da je on stariji muškarac koji je bio zainteresovan za mene na neprikladan način”, otkrila je glumica.

Glumica je dodala da je on stariji od nje 16 godina, a ne 13. Bila je tinejdžerka i tek napunila 18 godina.

“Bila sam iznenađena kada sam čula da je ono kratko vreme koje smo se družili okarakterisao kao vezu, jer ga ja pamtim kao mnogo starijeg muškarca koji je bio jeziv u vreme kada sam maturirala”, rekla je Portman. “Postoji mnogo činjeničnih grešaka i izmišljotina. Bilo bi lepo da su me kontaktirali on ili njegov izdavač da provere činjenice”.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments