Oni nisu odrastali uz biološke roditelje- Merilin Monro, Džek Nikolson, Stiv Džobs…

       

Merilin je bila vanbračno dete, zbog čega je majka napustila. Detinjstvo je provela u raznim domovima, a s 11 godina preselila se porodičnoj prijateljici Grejs Godard, koja je kasnije postala njena zakonska starateljka.

Džejmi Foks– Glumca i pevača je usvojila baba sa majčine strane, nakon razlaza njegovih roditelja, kada je imao samo sedam meseci.

Bil Klinton– Otac bivšeg predsednika SAD-a je umro tri meseca pre rođenja svog sina, dok ga je majka napustila i dala na brigu svojim roditeljima.

Stiv Džobs– Bio je dete Abdulfata Jandalija i Džoane Šibl, ali kada je njegov deda zabranio svojoj kćerki da se viđa s Abdulfatom, ona se preselila u Kaliforniju i dala svog sina na usvajanje.

Debi Hari- Frontmenka benda ‘Blondie’ rođena je u Miamiju, a usvojena je sa samo tri meseca od strane bračnog para Hari iz Nju Džersija.

Nelson Mendela– Preminuli političar i mirovni aktivista usvojen je kada mu je bilo devet godina nakon smrti biološkog oca. Nelson je tako odrastao uz plemenskog vođu i njegovu ženu.

Nelson Mendela

Rej Liota– Američki glumac je usvojen sa samo šest meseci, a imao je sestru Lindu koja je takođe usvojena. Ranih 2000-ih pronašao je svoju biološku majku i saznao za svoje škotske korene. Otkrio je i da ima polubrata, pet polusestara i biološku sestru za koju dotad nije znao.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments