Proleće je uveliko stiglo. Stoga, ako još niste, vreme da obnovimo svoje garderobere!

Šta nam donosi nova modna sezona u 2022. godini? Budite spremne da podignete svoj izgled na jedan skroz novi nivo! Srećni smo što svake godine imamo sve više slobode da kombinujemo sve više različitih stilova.

1. Koža. Kožni detalji su obavezni, a slobodni ste da se obučete u kožu od glave do pete! Dakle, kožna jakna – čuvena rokerica, kožne pantalone ili helanke, a zatim i neke PVC patike ili lakovane čizmice. Zašto da ne? Osim crne, poželjna je i koža u braon boji.

2. Sve nijanse žute. Pronađite svoju omiljenu nijansu žute i zasijajte zajedno sa prolećnim suncem! Možete da se odlučite i za senf boju, ali isto tako i za neonske nijanse. Sve je dozvoljeno! Senf žuta sjajno ide uz poslovne kombinacije. Mi smo se odlučili da nabavimo sako ili okfsfordice u toj boji, a Vi?

3. “Baggy” farmerice. Takozvane “boyfriend” pantalone su opet u modi. Sjajna stvar je da možete da ih kombinujete na tako mnogo načina, a da uvek delujete moderno. Naši predlozi bi bili – baggy farmerice i uska bela košulja za poslovne kombinacije, dok za ležernije situacije možete da ih nosite i uz crop-top dukseve i majice. Naravno, otkačene patike su uvek dobrorošle, kao i torbica u nekoj efektnoj boji!

4. Igrajte se sa svojom frizurom. Budite hrabre i napravite potpunu promenu frizure! Piksi će definitivno biti u trendu, a mnoge dame će biti oduševljene da čuju kako se intenzivne nijanse kose vraćaju u modu. Vatreno crvena? Mi kažemo – DA!

5. Ceo komplet sa istim dezenom. Odaberite kombinezon, sako i pantalone ili suknju koji će biti ne samo u potpuno istoj boji, već i sa potpuno istim dezenom. Savršena kombinacija ako se bavite nekim kreativnim poslom!

womendiamondshell.com/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments