Претрага
Претрага
Close this search box.

ČETVRTAK JE NAJSREĆNIJI DAN U NEDELJI: Astrolozi otkrivaju kako su vam zvezde tada naklonjene

Foto: Pixabay

Mnogima je ponedeljka najstresniji i najgori dan u nedelji, jer tada kreće sve – posao, obaveze, škola, predavanja… Da li ste se zapitali koji je najsrećniji dan u nedelji? Kao što svaki horoskopski znak u astrologoji ima vladajuću planetu, tako ima i svaki dan u nedelji. Dani u nedelji su vezani za vladajuće planete i astronomska tela. Pa tako, nedelja je dan Sunca, ponedeljak pripada Mesecu, subota Saturnu itd.

I dok je nedelja stvorena za veselje, a ponedeljak za razmišljanje, četvrtak je stvoren za sreću i dobitke. Inače, četvrtak na engleskom znači “Torov dan”, nazvan u čast nordijskog boga groma, božanstva bliskog Jupiteru, zvanom Zevs. Astrološki gledano, Jupiter je savremeni vladar Strelca i drevni vladar Riba. Planeta je povezana sa srećom i lakoćom, ekspanzijom, epskim putovanjima i trajnim optimizmom.

Jupiter je tzv. pijani stric svih planeta, označava vitalnost i veselu energiju, podstiče nas da verujemo da najbolje tek dolazi. Takođe, planeta Jupiter je simbol izobilja i s toga četvrtak mnogima može da važi za srećan dan. Ako vam je u toku radna nedelja, četvrtak podržava novitete, nove ideje i vizije, razmišljanje o velikim ciljevima, traženje posla…

Sudeći po astrologiji četvrtak je obećavajući dan u nedelji. Da li je vama?

mondo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti