Претрага
Претрага
Close this search box.

„DANI DOМАĆE KUHINJE” – OBEZBEDITE PRAZNIČNU TRPEZU 27. I 28. APRILA U BEOGRADU

Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC AVA Shopping Park u Beogradu ( pored Ikee) organizuje manifestaciju „Dani domaće kuhinje”. Sajam će biti održan na otvorenom, od 10 do 21 čas, a ulaz je slobodan.

Svi posetioci imaće priliku da probaju i kupe proizvode od čak 15 proizvođača. Na tezgama će biti sireva, mesa, vina, likera, rakije, zimnice, namaza, meda, kolača, keksića, domaćih štrudli i svežih jagoda. Organizatori pozivaju ljubitelje domaće hrane da posete manifestaciju i na taj način obezbede prazničnu trpezu za predstojeće prvomajske i vaskršnje praznike.

Za sve ljubitelje zdravih poslastica, nema bolje opcije od meda. Zamirisaće i neizostavne domaće štrudle, a na čašu domaćeg vina niko neće ostati ravnodušan. Tu je i domaći kačkavalj, a uz njega domaći suhomesnati proizvodi upotpuniće tradicionalnu uskršnju trpezu svih gurmana.

Najmlađi posetioci rado će degustirati medenjake, a tu će se naći i slatki namazi koji se odlično slažu uz domaće palačinke. Pripremili smo i bogatu ponudu prazničnih slatkiša, mnogo čokolade i lizalica.

Podsetimo, udruženje „Hrana sa naših polja” do sada je organizovalo veliki broj događaja na kojima se predstavilo više od 100 malih proizvođača tradicionalnih domaćih proizvoda iz svih krajeva naše zemlje. Na manifestaciji biće izlagača i iz Novog Sada.

Cilj manifestacije ostaje isti – promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu mesto na tržištu. Dođite da se družimo, upoznamo, razmenimo mišljenja, degustiramo hranu, kupimo proizvode i na taj način podržimo male proizvođače hrane, ali i lepo se zabavimo!

Više informacija potražite na društvenim mrežama.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100082255299171
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/danidomacekuhinje/žž

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti