Претрага
Претрага
Close this search box.

Deci sa invaliditetom iz cele Vojvodine dodeljeni paketići, Miša Bačulov i njegov tim sakupio preko 2.000 paketića (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Miša Bačulov, bivši novosadski kik-bokser i trener, sakupio je 13. put po redu novogodišnje paketiće za decu sa invaliditetom i time oborio svoj lični životni rekord. Dodela je upriličena uz dečiju predstavu.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Bačulov i njegov tim ove godine uspeli su da prikupe čak 2.130 paketića i tako pokrio celu Vojvodinu.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Ova godina mi je rekla da sledeće godine definitivno mogu da pokrijem celu Srbiju. Prve godine sam krenuo sam sa 50 paketića, druge sa 500. Pošle godine je bilo 1500 paketića, što nisam mogao da verujem da ću sakupiti. Još mnogo ljudi je ostalo koji su hteli da se uključe, ali smo sve pokrili za ovu godinu- istakao je Bačulov za NS Uživo.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Neka od udruženja koja su dobila paketiće ove godine su “Sunce”, škola “Dr Milan Petrović”, Dečija bolnica, MNRO udruženja, NURDOR, Udruženje “Kolevka” iz Subotice.

-Meni ni medalje ni trofeji nikada nisu mnogo vredeli. Ja sam od malena maštao da budem neka vrsta heroja. Kada sam shvatio da ne mogu da letim i da budem super jak, okrenuo sam se ovakvim stvarima i to je nešto što me ispunjava- rekao je Bačulov.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага