Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. APRIL 2024: Bik otkriva tajnu u ljubavi, Devica lako stiže do novca, a vi?

Foto: Pexels

Dnevni horoskop za 3. april 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 3. april 2024. godine kaže da će se Merkur u vašem znaku kretati retrogradno do 25. u mesecu. On će vratiti stare prijatelje i bivše partnere u vaš život, a samo od vas zavisi da li je to dobra vest ili nije. Povoljan dan za dodatnu edukaciju, sredinom dana stiže novac. Moguća glavobolja.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam donosi odgovore i rešenje za neočekivanu današnju situaciju. Vreme je da se tajne otkriju, a to će se najviše odraziti na ljubavnu situaciju. Ako ste slobodni, budite spremni na zaplet koji može da vas iznenadi. Ključ uspeha je u komunikaciji. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Danas možete da očekujete kontakt sa osobama iz prošlosti. Merkur se retrogradno kreće u vašoj kući prijateljstva, ali to će pozitivno uticati na vas. Dobićete šansu da nadoknadite sve ono što ste propustili u prethodnom periodu. Vodite računa o novčanim transakcijama, moguće su greške. Proverite krvnu sliku.

RAK

Imate priliku da razjasnite poslovnu situaciju, ne propustite je! Odličan dan za pokretanje novih koraka u privatnom biznisu, isplatiće vam se višestruko! Pre nego što odlučite da inat bude vaše najjače oružje, dobro razmislite. Možda možete više da izgubite nego da dobijete. Dobro se osećate.

LAV

Dnevni horoskop za 3. april 2024. godine kaže da vam retrogradni Merkur pomaže! Uspećete da završite projekte koji su zahtevni, naročito ako se bavite pisanjem. Imaćete priliku da saznate mnogo toga, a to može da odloži vaše putovanje, čak i ako je poslovne prirode. Naglašene emocije u ljubavnom odnosu. Čuvajte se povreda.

DEVICA

Zbog retrogradnog Merkura koji se kreće u vašoj kući novca, moći ćete lakše da dođete do novca koji dugujete. Ovaj uticaj takođe može da vam pomogne da prikupite dokumente vezana za nasledstvo, testament, porez, dugove, opštu imovinu. Horoskop vas savetuje da se ne vraćate u prošlost kada je ljubav u pitanju. Uvedite fizičku aktivnost.

VAGA

Dnevni horoskop za 3. april 2024. godine vas podseća na obaveze koje dugo odlažete. Danas sve može doći na naplatu, a imaćete vremena da se spremite za drastičnu promenu. Oslonite se na partnera, može da vam pomogne zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu. Ako ste slobodni, čeka vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Retrogradni Mekur, koji će trajati do kraja meseca, danas može da izazove kašnjenje, greške i konfuziju u vašem radu. Sve će biti lako rešivo, ali to ne menja činjenicu da ćete biti izloženi stresu više nego inače. Potrudite se da takvu energiju ne prenosite na privatni život. Prijaće vam fizička aktivnost.

STRELAC

Sada je vreme da napravite plan akcije samo za partnera i sebe i razgovarate o svakodnevnim stvarima. Ako još uvek nemate partnera, dobijate šansu da upoznate nekoga ko deli slična interesovanja. Fokusirani ste na privatni život, ali horoskop vas savetuje da pogledate opcije koje vam se nude kada je posao u pitanju. Čuvajte se prejedanja.

JARAC

Moguće je da ćete danas dobiti nove ideje. Ovo može da bude znak da postoje neki problemi u vezi sa vašim radnim projektima za koje znate da treba da budu rešeni što je pre moguće. Najverovatnije osećate gubitak poverenja u blisku osobu. Tokom nedelje sledi prilično zanimljiv obrt. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Odličan dan da pokušate da poboljšate svoj emotivni život. Trebalo bi da dozvolite da vas vode događaji i da ne ulazite u najsitnije detalje. Verujte svom partneru i prihvatite naklonost koju vam pokazuje, ne pitajući se da li to radi stvarno ili iz sopstvenog interesa. Sada je vreme da se stabilizujete i naučite da dajete onoliko koliko primate. Više spavajte.

RIBE

Dnevni horoskop za 3. april 2024. godine kaže da se osećate kao da nalećete na zid. Možda je to zato što svoje nezadovoljstvo držite u prvom planu i ne dozvoljavate sebi napredak. Prihvatite pomoć bliske osobe. U ljubavi nema većih promena ako ste zauzeti, ali ako ste slobodni, sledi zanimljiva komunikacija putem društvenih mreža. Uvedite zdravu ishranu.

MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti