Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK Blizance očekuju dobre vesti iz daleka, Ribe mogu da naiđu na životnu prekretnicu

Foto: Pixabay

OVAN

Finansijska situacija je bolja, ali i troškovi u vezi sa domom i porodicom veći. Suočavate se sa mnogobrojnim izazovima na poslovnom planu. Ne sagledavate jasno pozadinu problema sa pretpostavljenima. Odložite sve važne poslovne odluke. Maštoviti ste i poetični u odnosu sa voljenom osobom. Iskoristite kreativne ideje.

BIK

Odložite donošenje ključnih finansijskih odluka naročito ukoliko imaju bilo kakav riskantan aspekt. Kreativni ste u rešavanju nekog porodičnog problema. Suočavate se sa nekim situacijama na koje ste bili potpuno zaboravili. Uzrok nesporazuma sa partnerom je problem iz prošlosti.

BLIZANCI

Neočekivana podrška na poslu je iznenađenje. Donosite odluku koja je riskantna, ali uspevate da sigurnim stavom sprovedete vaše ideje. Svesni ste svojih prošlih grešaka i nekih loših navika. Želite promene makar po cenu da sami sebi priznate sopstvene zablude. Budite umereni u odnosu sa partnerom. Dobre vesti iz daleka.

RAK

I sami ste iznenađeni svojim smelim odlukama. Dodatne odgovornosti na poslu vas čine nervoznim, ali veći priliv novca daje vam više sigurnosti. Smiruje vas pomisao na putovanje koje tako željno čekate. Objektivnije sagledavate vaš odnos sa partnerom, ali ste možda previše kritični. Zdravstveni problem zahteva više pažnje.

LAV

Trenutno vam je potrebno više finansijske sigurnosti. Pokušavate da iznađete dodatne izvore prihoda. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Mnoge neraščišćene situacije onemogućavaju da funkcionišete onako kako biste želeli. Vreme je da otvoreno porazgovarate o svemu što vas tišti. Promenite način ishrane.

DEVICA

Niste najbolje raspoloženi i sve sagledavate vrlo pesimistički. Prevaziđite dileme u vezi sa ulaskom u neki partnerski odnos. Uvidećete da su vaše sumnje bile neosnovane. Želite potpuno drugačiji odnos sa partnerom ili možda dašak avanture. Nekom vama bliskom potrebna je vaša finansijska podrška. Inspiritivan razgovor sa prijateljem.

VAGA

Nije najbolje vreme za aktivnosti koje zahtevaju takt, diplomatičnost ili oprez jer ste prilično oštri, direktni ili ekstremni. Mogući su nesporazumi sa pretpostavljenima. Značajne promene se dešavaju na planu finansija, porodice ili vašeg odnosa sa partnerom. Možda uviđate svoje zablude. Vreme za otvorene razgovore.

ŠKORPIJA

Trudite se da promenite sve što vas čini nezadovoljnim. Važan sastanak je pred vama, potrebno vam je više informacija da biste doneli odluku. Finansije mogu da budu u igri. Osećate da bi to mogla da bude prekretnica koju želite. Suočavate se sa emotivnim problemom koji ste do sada ignorisali. Zbunjujući rasplet porodičnog problema.

STRELAC

Potrudite se da ne propustite ili zaboravite neki važan sastanak. Imate teškoća da se kontrolišete bilo da je reč o novcu, hrani ili zadovoljstvima. Nije povoljno vreme za bilo kakva eksperimentisanja. Nedostatak komunikacije u odnosu sa partnerom samo produbljuje postojeći problem. Neko zaokuplja vaše misli.

JARAC

Ukoliko vam je potreban nov poslovni izazov vreme je za promene. Preokupirani ste svojim društvenim statusom, optimistični ste i spremni na krupnije poduhvate nego inače iako postoje objektivni rizici. Oprez sa svim inostranim poslovima. Situacija sa partnerom se popravlja zahvaljujući otvorenom razgovoru.

VODOLIJA

Preokupirani ste nekim poslovnim detaljima koje ste zanemarili. Rekapitulirate vaše dosadašnje rezultate ali se potrudite da ne čekate neko povoljnije vreme za akciju. Uspešni pregovori vode ka daljoj plodnoj saradnji. Izbegnite riskantna finansijska ulaganja. Romatični trenuci u dvoje. Čuvajte se povreda.

RIBE

U fazi ste donošenja odluke koja može doneti preokret na poslovnom planu. Ukoliko imate jasne ciljeve ovo može da bude i vaša životna prekretnica. Razmatrate riskantan finansijski potez. Sačekajte sa konačnom odlukom. Pokušavate da rešite stari problem sa partnerom. Rešili ste da budete fleksibilni. Neko vam se udvara.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti