Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU Ova DVA znaka treba da obrate pažnju na zdravlje, Jarčevi danas pesimistični

Foto: Pexels

OVAN 

Ne uspevate da kontrolišete priliv energije. Mogući su snažni izlivi osećanja ili impulsivne reakcije. Izbegnite po svaku cenu važne razgovore sa pretpostavljenima. Ne rizikujte finansijski. Privlačite pažnju, seksipilni ste i nova ljubav je na pomolu. Odnos sa partnerom je napet ukoliko ne deli vaš entuzijazam.

BIK

Imate motiva da počnete nešto novo u poslu. Ipak, odložite donošenje bitnih finansijskih odluka, jer su moguće pogrešne procene. Ljutite se jer ne možete da se stalno prilagođavate nečijim hirovima. Na emotivnom planu pokušavate da donesete neke konačne odluke. Članu porodice potrebna je vaša podrška.

BLIZANCI

Pokušavate da se oslobodite ograničavajućih faktora na poslovnom planu. Naporan poslovni projekat, otplaćivanje kredita ili pozajmica samo su deo problema kojima se suočavate. Ne nervirajte se previše ukoliko ne dobijate posao koji uporno tražite. Zakažite posetu doktoru i izležite uporni kašalj ili alergiju.

RAK

Niste preterano komunikativni, raspoloženja su vam ekstremna. Problemi na poslovnom planu samo dolivaju ulje na vatru. Odnos sa partnerom je zategnut, niste spremni na kompromise. Imate potrebu da prižate o nekim tajnim, skrivenim ili tabu temama. Neočekivani finansijski dobitak popraviće vam raspoloženje.

LAV

Razmotrite ponovo vaše poslovne planove i konsultujte finansijskog stručnjaka u vezi sa bilo kakvim ulaganjem. Odložite potpisivanje svih važnih ugovora ili papira kao i krupnih poslovnih odluka. Partner ne razume neke vaše stavove ili ne podržava vaše trenutne ciljeve. Hronični zdravstven problem zahteva adekvatni tretman.

DEVICA

Umorni ste od svega. Imate potrebu da započnete nešto novo, otputujete ili samo da se opustite. Budite strpljivi još neko vreme. Još uvek nije preporučljivo preduzimanje riskantnih poduhvata. Pokažite partneru koliko vam znači, rečima i nekom sitnom pažnjom. Odlazak u pozorište, na koncert ili neki važniji društveni događaj popraviće vam raspoloženje.

VAGA

Ne odvija se sve kako ste prvobitno planirali. Nemate dovoljno energije, umorni ste ili ste se povukli u svoj svet. Finansijska situacija je nestabilna. Neočekivani problemi u vezi sa nekretninama su vas zabrinuli. Članovi porodice nisu oduševljeni vašom inicijativom. Nesporazumi sa partnerom se nastavljaju. Planiranje dužeg puta vas smiruje.

ŠKORPIJA

Drastičnim odlukama nećete ništa promeniti na poslu. Možete samo da oslabite vašu poziciju. Dominantni ste i namećete svoju volju čak i ako to znači sukobe. Vaša uobičajena svakodnevna rutina je poremećena, obojena vašom nestrpljivošću i neočekivanim događajima. Obratite maksimalnu pažnju na zdravlje.

STRELAC

Vaš stav iritira nekoga u vašem poslovnom okruženju. Ne hajete previše već otvoreno iznosite svoje mišljenje. Finansijska situacija se i dalje komplikuje. Neka nerešena pitanja sa partnerom ponovo su aktuelna i mogu da prouzrokuju bolne rasprave. Pažljivo birajte reči da ne biste kasnije žalili.

JARAC

Pesimistički raspoloženi, povukli ste se i teško komunicirate. Osetljivi ste na kritike i komentare članova porodice. Izbegavate ozbiljne razgovore sa partnerom. Naglašavate isključivo svoja mišljenja i niste spremni za bilo kakav vid saradnje. Teško se koncentrišete. Kraći put bi vam prijao.

VODOLIJA

Ulazite u kontroverzne diskusije, nervozni ste i možete reći nešto što inače ne mislite. Prijatelj ili moćna osoba nudi vam pomoć ili neku poslovnu mogućnost koja može bitno uticati na vašu budućnost. Imajte na umu da je ovo početak promena vašeg dosadašnjeg života. Provodite prijatno vreme sa partnerom.

RIBE

Neočekivani finansijski priliv vas raduje. Imate savršeno rešenje za neki poslovni problem koji vas je mučio. Odlučno sprovodite neke poslovne ideje u akciju. Suočavate se sa situacijom koju ste brižljivo negde sakrili ili se trudili da zaboravite. Nesporazum sa prijateljem vas je rastužio. Pokušajte da nađete kompromisno rešenje problema sa partnerom.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti