Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU Strelčevi, danas nije dan da kažete sve što vam je u mislima, Jarčevi razmišljaju o osobi iz prošlosti

Foto: Pixabay

OVAN

Poslovne aktivnosti ne odvijaju se po planu. Zbunjujuće situacije samo se smenjuju. Neočekivana finansijska situacija remeti ostvarenje zacrtanog cilja. Neko od prijatelja nije od pomoći. Razmotrite sve pojedinosti. Nedostaje vam opušteniji odnos sa članovima porodice. Stari zdravstveni problem ponovo je aktuelan.

BIK

Još uvek nemate konačne odgovore na stare probleme bilo da je u pitanju vaša karijera ili emotivni život. Povoljnije je vreme za potpisivanje važnih ugovora kao i dobijanje kredita. Ipak, finansijski rizici nisu vam preporučljivi. Partner ima zanimljive predloge u vezi sa nekim inostranim projektom. Planirate duži put.

BLIZANCI

Potrebne su vam promene i novi izazovi na planu karijere. Rizik može da se isplati, ali sačekajte sa konačnom odlukom makar do sledeće sedmice. Dominantni ste, namećete svoju volju u domu. Moguće su svakodnevene konfliktne situacije ili nesporazumi. Preporučuje se više kompromisa sa vaše strane. Oprezno vozite.

RAK

Neodlučni ste pri donošenju važnih i delikatnih odluka u vezi sa porodicom ili domom. Trenutno partner ima jednostavnija rešenja jer sagledava realnije situaciju. Oslonite se na savete koje dobijate. Menjate svoje stavove u vezi sa već utvrđenim i postavljenim ciljevima. Opterećeni ste finansijama. Opustite se.

LAV

Problem na poslu zahteva više objašnjenja kako biste izbegli nesporazume i stres. Novac vam samo prolazi kroz ruke. Ne preporučuje vam se sklapanje novih ugovora. Odložite sve pravne sastanke ili sudska ročišta. Izlaze na površinu neki vaši strahovi, ljubomora ili neke skrivne želje u odnosu sa partnerom. Vreme je za dijetu.

DEVICA

Mnogobrojne obaveze i stres zbog neizvesne situacije na poslu vas izluđuju. Zanimljiv predlog ili savet nekog od autoriteta vredi razmotriti. Imaćete spasonosno rešenje ukoliko verujete u sebe i svoje sposobnosti. Iritirajući razgovor sa partnerom. Želite da okončate nešto što ne funkcioniše. Ne donosite brzoplete odluke.

VAGA

Pesimistični ste i povukli ste se u sebe. Nezadovoljni ste svojom finansijskom situacijom i svojim trenutnim statusom. Previše ste samokritični. Trenutno vam se čini da je sve gore nego što jeste. Ne donosite nikakve drastične odluke u vezi sa partnerom jer mogli biste kasnije da se kajete. Mogući su urinarni problemi.

ŠKORPIJA

I dalje ste zabrinuti situacijom na poslu, neko od autoriteta povećava tenziju. Neko od prijatelja može vam pomoći da prevaziđete trenutne problema. Nagomilani problemi u porodici su uzrok nesporazuma sa partnerom. Pokušajte samo da ne budete previše nametljivi. Neobičan kontakt sa nekim na kraćem putu.

STRELAC
Neočekivani poslovni problemi razlog su za brigu. Ranije poslovne odluke zahtevaju ponovnu analizu. Ukoliko možete promenite određene delove nekog ugovora. Ne morate da kažete baš sve što mislite, naročito u komunikaciji sa ljudima sa kojima se ne slažete. Privlači vas neko na poslu. Planirate preseljenje.
 JARAC
Trenutna finansijska situacija nije obećavajuća. Odluke pažljivo odmerite ili još bolje sve što možete odložite. Nemojte da budete obeshrabreni, ovo je samo prolazna faza. Rezultati vašeg uloženog truda ne mogu da budu odmah vidljivi. Razmišljate o nekom iz vaše prošlosti. Dobijate poziv da učestvujete na nekom važnom događaju.
VODOLIJA

Primorani ste da donesete neke važne odluke koje nose i određene nepovoljne posledice. Ukoliko možete odložite sve sudske rasprave ili razgovore sa pravnim licima jer su moguće po vas negativne odluke. Odložite i pregovore ili potpisivanje ugovora. Razlike ili nesporazumi u u odnosu sa partnerom vas brinu.

RIBE

Sve što ste planirali sada se polako ostvaruje. Ambiciozniji ste i sigurniji, poslovne promene su ohrabrujuće. Dobijate podršku ili finansijsku pomoć. Razmatrate promenu mesta boravka ili kupovinu nekretnine. Odložite konačne odluke. Zbunjeni ste, stari problemi u odnosu sa partnerom ponovo su aktuelni.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti