Претрага
Претрага
Close this search box.

Evo šta nam donosi pomračenje Meseca 16. maja

Foto: CT Insider

U ponedeljak, 16. maja, u 5 sati i 14 minuta, očekuje nas drugo pomračenje u ovoj godini koja će po svom energetskom naboju biti jedna od emocionalno najsnažnijih.

Sve ono što se odvijalo od kraja aprila do danas bila je priprema za promenu koja bi od nas mogla da zahteva spremnost na jedan završetak. Kraj kojem ćemo svedočiti, ostaviće prostora za ostvarenje nekih boljih i kvalitetnijih ciljeva za nas. Pitanje je samo jesmo li spremni da pustimo kontrolu i dopustimo da toksičan otpad izađe iz našeg života.

Ova pomračenje reciklira, čisti, otpušta i to bez milosti. Imamo priliku da shvatimo gde nam ‘curi’ energija, zašto nekad i na kom mestu imamo osećaj bespomoćnosti i kako što jednostavnije osvestiti osećaj osobne moći i shvatiti da znamo, možemo bolje od ovoga što imamo trenutno.

Svaki pun Mesec, a naročito pomračenje donosi svojevrsnu kulminaciju kada dolazimo do neke spoznaje, cilja i kada otkrivamo što je bilo za nas važno u proteklim nedeljama. I kao da smo došli do kraja jednog puta, nešto privodimo kraju i krećemo na novo životno putovanje, otvaramo novi ciklus.

Možda otkrijete manipulaciju, tajnu, izdaju, možda vidite gde se odvija borba za moć i odlučite da vas to iscrpljuje i da ne želite tako dalje. Možda se upustite u jedan odnos pun strasti i kroz njega dobijete neki uvid ili lekciju, otvorite nova vrata za sebe.

Sve što je u našem unutrašnjem ‘podrumu’ sada deluje u punoj snazi. Preispitajte svoja uverenja, ne birajte uvek iznova ono što vam ne čini dobro, probajte ovaj put nešto drugačije sve dok ne pronađete onaj pravi put za sebe. Samo nemojte okretati glavu u drugom smeru i pristajati na manje od onoga što zaslužujete. Ljubav koja će vam pokazati koliko ste snažni i moćni.

sensa.story.hr/nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Razuman
19.05.2022 13:59

Treba zabraniti opojne droge novinarima.

Povezane vesti

Претрага