Претрага
Претрага
Close this search box.

Evo znakova da je vaš prijatelj potajno zaljubljen u vas- Seća se DETALJA iz prošlosti i oponaša vas

Foto: Screenshot Netflix

Ogroman uspeh Netfliksove serije “Jedan dan” (One day), koja priča priču o dugotrajnom prijateljstvu pretvorenom u ljubav, izazvao je fascinaciju razumevanjem kompleksne hemije koja pokreće prelazak sa druženja na seksualnu privlačnost.

Bilo da se radi o prijatelju kojeg poznajete još iz školskih dana, bivšem kolegi sa kojim ste održavali kontakt, najboljem partneru vašeg bivšeg partnera ili čak o vašem “mužu na poslu”, svako savršeno platonsko prijateljstvo može postati super-nabijeno seksualnom tenzijom, otključavajući atrakciju koja je možda godinama uspavana.

Ljudi svih uzrasta i u svim fazama života mogu iznenada da se nađu u predmetu tajne simpatije, piše Dejli mejl.

Evo nekih ključnih, ali suptilnih, znakova na koje treba obratiti pažnju.

1. Njegove noge su okrenute prema vama

Kada stojite zajedno u grupi, proverite njegova stopala: da li su okrenuta direktno prema vama? Prema stručnjacima za govor tela, ovo je jasan znak da je zainteresovan za vas i privučen vama – iako neće znati da to radi.

2. Oponaša vas 

Stavite jednu ruku na vrat, prekrstite i raskrstite noge, jednu ruku stavite na kuk- ako odražava vaše gestove, postoji velika šansa da je toliko intenzivno fokusiran na vas (na dobar način), da čak i ne zna da nesvesno oponaša vaše pokrete.

3. Zagledan je u vas

Uđite u prepunu prostoriju i pogledajte okolo: da li vas neko gleda? Ako je muškarac koji je ranije bio u „platonskom“ taboru uperio oči u vas, to bi mogao biti znak da su posebno zainteresovani iako možda ne shvataju.

4. Postaje povučen

Nasuprot tome, ako je vaš muški prijatelj postao neobično povučen i nespretan i postoji osećaj udaljenosti i nepovezanosti koji ranije nije bio očigledan, to bi mogao biti znak da je u mislima prešao liniju prijateljstva.

Biti neobično nervozan i samosvestan oko sebe može značiti da se nešto dešava. Izbegavanje kontakta očima može biti samozaštitna mera kada osećanja postanu neodoljivi; mogao bi se plašiti da bude razotkriven i potencijalno odbačen.

5. Priseća se trenutaka iz prošlosti sa iznenađujućim detaljima 

Ako počne rado da se priseća trenutaka iz prošlosti, ali sa iznenađujućim detaljima, to pokazuje da vas je zaista primetio i da mnogo razmišlja o vama i održava ta sećanja živima tokom godina. Ovo je još više „reči“ ako sećanja dolaze sa nežnim zadirkivanjem.

6. Pocrveni u vašem prisustvu

Ako pocrveni u licu u vašem prisustvu to je klasična nagrada, koja ukazuje na sramotu i jaka osećanja — i mi nemamo kontrolu nad tim.

7. Njegova supruga postaje sumnjičava 

Ponekad supružnik može primetiti znake privlačnosti pre nego što muškarac shvati šta misli ili radi, pa pazite na promene u ponašanju. Ona može postati neprijateljska ili sumnjičava prema vama, ili bi mogla postati ljupka i dodvorljiva kao način da umiri ono što doživljava kao pretnju svojoj vezi. Za nju bi to mogao biti slučaj da svoje prijatelje drži blizu, ali svoje „neprijatelje“ bliže.

8. Izvinjava se za nešto što se desilo u prošlosti

Ako se izvini za nešto što je uradio ili rekao u dalekoj prošlosti, to bi mogao biti znak da je počeo da misli o vama drugačije. Vremenom svi sazrevamo, a on vas možda gleda u novom svetlu i razmišlja o prošlim postupcima. Izvinjenje pokazuje da ste mu važni na nov i potencijalno drugačiji način.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti