Претрага
Претрага
Close this search box.

FENG ŠUI TRIKOVI KOJI PRIVLAČE NOVAC Ukoliko želite da vam novčanik bude pun, obavezno ga držite ovde!

Foto: Pexels

Trudite se i vredno radite, a rezultati izostaju? Sigurno ste čuli da je prema feng šuiju vaš dom ključno mesto za protok životne energije koja utiče na sve sfere vašeg života.

Prema feng šui načelu, svaka kuća je podeljena na određene zone, od kojih je jedna namenjena za ljubav i blagostanje, druga za udobnost i sreću, a treća za napredak na svim poljima, uključujući i finansije.

Zato, ukoliko želite da povećate prihode i oslobodite u domu protok za energiju obilja, trebalo bi da obratite pažnju na mesta na kojima čuvate ili štedite novac, kao i gde odlažete svoj novčanik.

U svakoj kući, jugoistočni sektor je odgovoran za materijalno blagostanje. Zbog toga baš u tom delu doma treba odlagati novčanik i držati “kasicu prasicu”, koju ćete stalno dopunjavati.

Takođe, ovde možete staviti i novac koji ste dobili za neke zasluge ili nova dostignuća na poslu, kako biste privlačili energiju za unapređenje i finansijski boljitak.

Jugoistočni deo doma, koji je zadužen za povoljne finansije, treba obogatiti biljkama, pa feng šui stručnjaci savetuju da u ovom delu doma držite drvo novca, zelene biljke ili ljubičasto cveće.

Foto: elements.envato.com

Element vode povećava efekat zone bogatstva

U jugoistočni deo doma postavite posudu sa vodom, mali akvarijum ili ukrasnu fontanu. Možete koristiti fotografije koje prikazuju vodopade, duboke reke, mora i okeane.

Pored toga, ovaj deo doma ukrasite predmetima u zlatnoj i crvenoj boji, a možete stavljati i određene talismane poput feng šui figurica, akvarijuma sa zlatnim ribicama ili jednostavno ukrasiti novčićima.

Ukoliko iz nekog razloga ne možete ili ne želite da čuvate novac u jugoistočnom delu doma, onda novčanik i kasicu držite na takozvanim tačkama moći u domu.

To su mesta u kući na kojima se vi najlepše i najprijatnije osećate i koja zrače pozitivnom energijom.

sd.rs/Alo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti