Претрага
Претрага
Close this search box.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK Bikovi ne mogu da veruju šta čuju, Jarčevi raskidaju stare prijateljske veze

Foto: Pexels

OVAN

Sagledajte dobro vaše dugoročne ciljeve kako biste mogli da pravovremeno donosite ispravne odluke. Čak i male promene na poslu sada mogu da vas raduju. Neko od autoriteta sputava vaše inicijative. Moraćete da budete ubedljiviji. Promene na ličnom i profesionalnom planu zavise samo od vas. Oprezno u saobraćaju.

BIK

Događaji koji će da uslede ove sedmice mogli bi da označe prekretnicu na ličnom ili poslovnom planu. Ne okrećite se u prošlost i tamo ne tražite odgovore. Pažljivo odmeravate svoje postupke na poslu, ali neko od kolega preosetljivo reaguje. Ne možete da verujete u ono što čujete. Srećni ste i opušteni u odnosu sa partnerom.

BLIZANCI

Nestrpljivi ste, dominantni i želite da po svaku cenu kontrolišete određene situacije. Vaš neočekivano agresivan nastup zahtevaće neka objašnjenja na poslu. Pokušajte da ne reagujete impulsivno i razmislite o mogućim posledicama. Konfuzija i na ličnom planu, ne donosite značajne odluke dok ne sagledate sve moguće alternative. Nervozni ste.

RAK

Trenutno nezadovoljstvo ili nestrpljenje samo je odraz trenutne sitacije u vašem životu. Čini vam se da se sve vrlo sporo odvija i da morate nešto da učinite kako biste ubrzali razvoj događaja. Nedavni razgovor sa partnerom pomogao vam je da bolje razumete svoje potrebe na ličnom planu. Podelite svoje sumnje ili brige sa članom porodice.

LAV

Pravo je vreme za rezimiranje dosadašnjih poslovnih rezultata. Neophodno je da sagledate na koji način ograničavate sami sebe i da donesete odluke o konkretnim akcijama. Nezadovoljni ste odlaganjima ili promenama na poslu. Sumnjičavi ste i samokritični. Nesporazum sa prijateljem zahteva hitan razgovor.

DEVICA

Promenljivog ste raspoloženja, nagomilane poslovne obaveze posledica su nekih prošlih grešaka ili procena. Komplikovane situacije sada mogu da budu prilika da pokažete koliko ste kompetentni. Neko pokušava da vas uvuče u nekakav riskantan poduhvat. Malo uzbuđenja nije na odmet, ali ipak budite obazrivi. Potrebno vam je više kretanja.

VAGA

Poslovna situacija koja nije mnogo obećavala sada se konkretizuje. Pregovaranje ili zaključivanje ugovora u ovom periodu donosi veliku dobit i ličnu satisfakciju. Ipak, oprez ukoliko su inostrani poslovi u pitanju. Suviše emotivno reagujete u odnosu sa partnerom. Ne preterujte sa optužbama ili kritikama. Posle može biti kasno za kajanja.

ŠKORPIJA

Energični ste, samopouzdani i magnetično delujete na sve oko sebe. Sve što ste planirali sada je u procesu realizacije, finansijska situacija je stabilnija. Svi riskantni poslovi ili transakcije još uvek vam se ne preporučuju. Neophodna je vaša diskrecija u vrlo osetljivoj situaciji na poslu. Saznajete neke tajne. Vodite računa o pravilnoj ishrani.

STRELAC

Delikatna poslovna situacija zahtjeva svu vašu diplomatičnost. Potpisivanje značajnih ugovora ili papira odložite za kraj sedmice. Vrijeme je za unapredjenja i povišice, tražite sami ukoliko vam se ne nudi. Bolja finansijska situacija omogućava vam da otplatite neki dug ili kredit. Rasprava sa partnerom u vezi sa finansijama vas iritira.

JARAC

Pokušajte da objektivno sagledate poslovnu situaciju i donesete konačne odluke. Uznemireni ste nečijom neiskrenošću. Neprijatan razgovor sa nekim od autoriteta će vas uznemiriti. Budite jasni, jer možete da provocirate nepoželjne reakcije. Raskidate neke stare prijateljske veze jer ne delite više zajedničke ideale. Novi ljudi su oko vas.

VODOLIJA

Iskoristite trenutnu naklonost nekog od pretpostavljnih, sprovedite svoje ideje u delo. Troškovi se samo povećavaju, nervozni ste zbog nezadovoljavajućih prihoda. Prekidate postojeću emotivnu vezu ili odnos sa nekim ko više nema pozitivan uticaj na vaš život. Ukoliko ste u braku neophodno je više međusobne iskrenosti.

RIBE

Vredno radite, samodisciplinovani ste u želji da prevaziđete prepreke koje ste imali u ostvarenju poslovnih ciljeva. Dosta kraćih puteva, aktivnosti i susreta su pred vama ove sedmice. Imate važan razgovor, dobijate značajnu informaciju koja je bitna za vašu finansijsku situaciju. Sebičnost prijatelja vas iritira. Tražite neka objašnjenja od partnera.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti