Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 12. septemba

Horoskop za četvrtak, 12. septemba

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i onima u vašem okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.  Podložni ste virusnim infekcijama i imunitet vam je oslabljen.

BIK


Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ovo za kratak predah. Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete se osećati prilično loše.

BLIZANCI


Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete svoje subjektivne zelje u odnosu na realnost. Nove obaveze doživljavate kao veliki teret. Potrebno je da situaciju na poslovnoj sceni analizirate sa određene distance. Osetljiv grudni koš je naglašen kod vas. Mogući su problemi sa srcem i plućima.

 RAK


Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Uzimajte više tečnosti. Važno je da vodite računa o svojim navikama i da se posvetite zdravijem životu.

LAV


Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku preosteljivost. Potreban Vam je podsticaj. Teže nego obično, razlikujete istinu i subjektivne želje u odnosu na realnost.  Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu kod vas prilično osetljivi.  Potrudite se da sa svoje strane uradite sve kako bi vodili računa o zdravlju.

DEVICA


Delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Uporno pokušavate da pronađete zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate jer danas možete imati probleme sa zdravljem.

VAGA


Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice. Potrudite se da nađete više vremena kako biste mogli da trenirate i da se posvetite vežbanju.

ŠKORPIJA


Pre nego što pokušate da menjate okruženje, poradite na sebi. Nesporazume rešavate tako što pokušavate da budete ljubazni prema svima koji imaju nekakve zahteve od vas. Zaboravljate da udovoljavanje široj okolini nikad nije zahvalno. Osećate se sasvim dobro. Moguće je da vam treba malo više sna i odmora ali ako se dobro organizujete, uspećete više da spavate.

STRELAC


Pogrešno ste razumeli nečije ponašanje. Budite iskreniji pri izražavanju svojih osećanja prema bliskoj osobi. Prihvatite koristan savet koji Vam daje jedna starija osoba, nedostaje Vam smisao za praktičnost. Osetljiva vam je kičma i možete imati probleme zbog ukočenosti.

JARAC


Imate utisak da su neke poslovne kočnice van vašeg uticaja. Moguće je da su donete odluke koje vama ne odgovaraju. Iako ste želeli stabilnu vezu partner je pokazao da ipak ne može da vam pruži sve ono što želite. Moguć je prolazan kašalj koji bi mogao da vam dosađuje. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

VODOLIJA


Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite u neku humanitarnu organizaciju gde biste se u potpunosti iskazali jer vaša komunikativnost i ubedljivost je za taj posao dragocena. Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu.

RIBE


Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Proveravajte krvni pritisak koji bi mogao da bude promenljiv sada kod vas.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments