19.7 C
Novi Sad
09/04/2020, 19:57
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 21. mart

Horoskop za četvrtak, 21. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Veoma težak dan je pred vama i dosta toga neće ići onako kako želite. Nemojte da ulazite u nove poslove danas. Izuzetno ste zabrinuti za posao i to vas koči u ljubavnom smislu. Nemate energije da se posvetite partneru. Osetljivi sinusi bi mogli da vam stvaraju manje probleme na polju zdravlja. Posetite lekara i potrudite se da pazite na sebe.

BIK


Neko Vam zadaje dodatne probleme, dileme ili nove rebuse. Nemojte dozvoliti da u Vama preovladaju neskromne želje ili potreba za dominacijom. Mogući problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Uradite ono što je do vas kako biste mogli da se odmorite.

BLIZANCI


Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zalećite se i ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, jer je to polje koje vas, nepogrešivo, ispunjava i isceljuje. Sve ukazuje na to da biste mogli da imate neke nepredviđene probleme i komplikacije sa zdravljem.

 RAK


Izgubili ste nadu da će da se pojavi osoba sa kojom ćete moći da ostvarite dobru i stabilnu poslovnu saradnju. Iako umete da budete skloni traženju ljubavne stabilnosti, danas niste raspoloženi za ozbiljnu vezu. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi i podložni raznim tegobama na ovom planu.

LAV


Preračunali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki račun ili vam preti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako biste rešili novonastale probleme. Možete da očekujete da će vam se vratiti neki hronični problemi na ovom planu. Povedite računa o sebi.

DEVICA


Iznenadni susret deluje na Vaše emotivno raspoloženje. Oslonite se na svoja osećanja, pre nego što donesete ozbiljniju odluku. Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procenu ili različite nesporazume u odnosu sa saradnicima. Pred vama je faza u kojoj ćete morati više da se posvetite vašem zdravstvenom stanju i dobrobiti vašeg organizma.

VAGA


Brinu vas troškovi i finansije vam generalno nisu onakve kakve ste očekivali. Gubite poverenje u partnera. Pred vama je veoma nepovoljan period u kojem ćete imati veće probleme u vezi. Osetljiva bešika i mokraćni putevi bi mogli da vam stvaraju manje probleme na polju zdravlja. Povedite računa o sebi.

ŠKORPIJA


Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste veoma želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu. Potrudite se da previlno usmeravate svoju energiju.

STRELAC


Današnji dan vam može doneti probleme na poslovnom polju koje nećete baš lako uspeti da rešite. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom prema kojoj ćete početi da gajite sve jača i sve dublja osećanja. Pred vama je faza u kojoj možete da budete prilično skloni gojenju tako da je važno da na vreme menjate neke loše navike.

JARAC


Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti. Izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju predlažu Vaši saradnici i pretpostavljeni. Izbegavajte naprezanje i bilo kakve veće aktivnosti danas jer biste mogli da imate probleme zbog premora.

VODOLIJA


Imate priliku da naučite kako iz svakog lošeg dolazi nešto dobro. Problem vašeg trenutnog stanja je izostanak podrške na koju ste računali. Možda je pravi trenutak da razmislite šta želite, da vam laskaju ili da vas iskreno kritikuju. Nesanica je naglašena kod vas, a mogući su i problemi sa nervozom.

RIBE


Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju. Preostaje Vam da osmislite originalan nastup. U rešavanju poslovnih problema upotrebite svoje iskustvo i praktične sposobnosti. Moguća je upala mišića. Pred vama je period u kojem ćete želeti da se što više krećete i bavite sportom ali ne zaboravite da telu ponekad treba i odmor.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: