15.8 C
Novi Sad
21/10/2020, 14:42
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 30. maj

Horoskop za četvrtak, 30. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neprijatnu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smešni i prihvatljivi. Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju. Mogući su problemi sa grlom.

BIK


Umete da ostvarite ono sto želite, bez obzira na različite komplikacije koje Vas prate. Ne pristajete na emotivne kompromise. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete veoma skloni gojenju.

BLIZANCI


Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe sa zdravljem vezane za nizak pritisak.

 RAK


Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.  Izbegavajte tokom današnjeg dana preterano veliku fizičku aktivnost jer biste mogli da budete skloni nekim manjim povredama.

LAV


Voljena osoba želi da Vam izađe u susret, ali suviše ste zaokupljeni subjektivnim merilima i ne primećujete nečiji znak dobre volje. Potrudite se da svoje obaveze rešavate na inteligentan način i bez velike priče. Novi konfikti donose dodatne probleme. Slabija cirkulacija bi mogla da vam stvara manje probleme na polju zdravlja.

DEVICA


Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme  sa leđima, kičmom a i napetost u mišićima bi takođe mogla da vas prati.

VAGA


Nema razloga da se zanosite velikim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, pokažite više razumevanja i tolerancije. Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Nečije prisustvo na Vas deluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Povedite računa o svojoj jetri. Izbegavajte alkohol kao i sve opijate.

ŠKORPIJA


Ambiciozni ste pa dan počinjete uz velike planove. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put. Prijaće Vam relaksacija i više sati zdravog sna.

STRELAC


Stalo Vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag. Saradnici Vam zameraju da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite samovolju. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni upalama, infekcijama i bakterijskim oboljenjima.

JARAC


Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao vezan za inostranstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami. Osetljiv predeo vrata bi mogao da vam stvara manje probleme. Moguća je ukočenost.

VODOLIJA

Pratite svoj unutrašnji glas i pokažite više nežnosti. Posvetite pažnju osobi koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom. Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje poslovno-finansijske dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu. Povedite računa u saobraćaju. Izbegavajte bilo kakve nepromišljene poteze.

 

RIBE

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte, koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Generalno sada treba da poradite na stvaranju zdravijih navika na svakodnevnom planu.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments