5.5 C
Novi Sad
10/12/2019, 07:07
Naslovna Život Horoskop Horoskop za petak, 07. jun

Horoskop za petak, 07. jun

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Stalno govorite o promenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestok sukob, iako verujete da ste dobronamerni. Pad imuniteta je naglašen kod vas pa biste mogli da budete osetljivi i skloni nekim zdravstvenim problemima.

BIK

Izbegavanje istine Vas navodi na pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete. Neko može da Vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas.

BLIZANCI


Očekuju vas neke nove poslovne obaveze koje ćete morati da završite u određenom roku. Bićete prilično užurbani. Emotivno ste stabilni i vaš brak je dobar. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa Vodolijom. Prijaće vam rekreacija i bilo kakav oblik bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću.

RAK

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.  Pred vama je period u kojem ćete biti skloni poteškoćama vezanim za polje zdravlja a većina toga vam potiče od umora.

LAV


Partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, vec preuzima »iznenađujući korak« i inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite većinu svojih poslovnih ciljeva.  Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi mogao da bude prilično osetljiv kod vas.

DEVICA


Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje ili na neki način vodili glavnu reč. Ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, budite pažljivi, naročito u kasnim večernjim satima. Nemate zdravstvene probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

VAGA


Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega i uradite redovne pretrage na ovom polju.

ŠKORPIJA


U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko odnos svodite na nivo pretpostavki, dolazite do pogrešnog zaključka. Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. Nizak pritisak vas prati i može vam stvarati određene probleme.
STRELAC

Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da se povlačite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.  Hronično ste umorni i to vam može predstavljati kočnicu na polju zdravlja.

JARAC


Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja. Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Možete da očekujete da će vam tokom današnjeg dana na polju zdravlja stanje biti sasvim stabilno.

VODOLIJA


Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite. Posetite stomatologa radi redovne kontrole i generalno se potrudite da posvetite više pažnje zdravlju svojih zuba i desni.

RIBE

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama. Povoljan vam je dan da ugodite sebi i da se posvetite ljudima do kojih vam je stalo.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: