27.4 C
Novi Sad
06/08/2020, 15:33
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 21. septembar

Horoskop za petak, 21. septembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe, pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja. Vodite računa o unosu alkohola. Moguće je da ćete biti na nekoj granici po ovom pitanju.

BIK

Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni poslovnim promenama koje će se danas desiti. Rešili ste vaše dileme vezane za partnera i konačno imate više poverenja u njega. Možete da očekujete lep dan za ljubav. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

BLIZANCI


Iznenadni susret deluje na Vaše raspoloženje. Oslonite se na svoja osećanja, pre nego što donesete ozbiljniju odluku. Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite poslovne izazove. Čuvajte se mogućih upala. Osetljiviji ste nego u prethodnoj fazi.
RAK

Imaćete prilike da prisustvujete nekom zabavnom ili sretnom događaju, na kome biste
mogli upoznati svoju srodnu dušu. Lako možete naći posao u oblasti obrazovanja. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete nove tegobe na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pozitivno usmereni.

LAV


Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav. Prolazna gavobolja bi mogla da vam se pojavi u prvom delu dana, a kasnije kako vreme odmiče, osećate se sve bolje.

DEVICA


Raspoloženi ste za susret sa osobom koja Vas emotivno ispunjava lepim mislima i pozitivnom energijom. Uvek postoji ili lakši ili teži put do uspeha, stoga prihvatite ideju koju predlažu Vaši saradnici. Kada ste emotivno stabilniji i kada dobijete odgovore na neka pitanja, osećate se generalno dosta bolje.

VAGA


Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji. Bolovi u grlu i problemi sa sinusima su mogući tokom današnjeg dana kod vas.

ŠKORPIJA


Tokom današnjeg dana ćete imati manje probleme sa koncentracijom ali vam neko od saradnika može pomoći oko posla. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert. Ukoliko ste zauzeti, očekuje vas strastven dan sa voljenom osobom. Prijala bi vam dijeta. Dolazi vreme da polako regulišete svoju ishranu.

STRELAC

Ovo je važan dan za vas. Pruža vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne. Veoma ste osetljivi danas i trebali biste maksimalno da pazite na svoje zdravlje.

JARAC


Pred vama je prilično dobar dan, pa ne bi trebalo da bude bilo kakvog stresa i tenzije. Poslovi idu uobičajenim tokom. Očekuje vas dobar period za brak i zajednicu. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Pred vama je faza u kojoj ćete biti emotivno na neki način na prekretnici, pa se to sve odražava i na vaše zdravstveno stanje.

VODOLIJA


Samovolja će vam napraviti problem u vezi, kao i potpuno odsustvo spremnosti na bilo
kakav kompromis. Desiće se izvestan napredak u sferi posla. Povećajte unos magnezijuma. Važno je da se na neki način potrudite da ojačate vaš nervni sistem koji je generalno prikazan kao vaša slaba tačka tokom života.

RIBE


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid relaksacije, kako biste opustili napete mišiće.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments