17.1 C
Novi Sad
12/07/2020, 05:43
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 23. avgust

Horoskop za petak, 23. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi. Problemi sa kičmom su mogući kod vas. Izbegavajte da podižete težak teret i da opterećujete svoja leđa.

BIK


Dobićete pozitivan odgovor vezano za neki zahtev ili molbu koju ste poslali. Očekuje vas povoljan period. Ukoliko ste planirali početak zajednice ili braka, današnji dan je odličan za to! Generalno bez problema na ovom polju. Možete da očekujete da će vam stanje na polju zdravlja biti stabilno.

BLIZANCI


Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi. Bolje je da se ne zanosite nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Moguća su upalna stanja. Očekuje vas period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude problematično.

 RAK


Raspoloženje vam je nestabilno, ovo je jedan od onih dana kada je bolje da se povučete i provedete sate u samoći. Pravi uzrok svemu tome je hronična nenaspavanost pa je neuredan životni ritam stigao na naplatu. Častite sebe poštenim predahom. Generalno je ovo faza u kojoj imate naglašenu osetljivost urogenitalnog trakta pa povedite računa o sebi.

LAV


Možete da očekujete priliku da realizujete jednu važnu poslovnu saradnju u budućnosti.  Pokretanje novog poznanstva vam unosi elan i daje vam pozitivnu energiju. Spremni ste za novu ljubav! Pad imuniteta je naglašen kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme sa zdravljem. Potrudite se da se na vreme oko svega posavetujete sa vašim lekarom.

DEVICA


Ne pomerate se s mesta. Taman kad pomislite da se nešto pokrenulo, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rešavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Dan koji protiče donosi interesantnu životnu lekciju. Prijao bi vam odmor. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme zbog malaksalosti.

VAGA


Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaša interesovanja. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Problemi sa probavom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite više računa o svojoj ishrani i uzimajte dovoljno tečnosti.

ŠKORPIJA


Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Za očekivati je stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja. Pad imuniteta je naglašen.

STRELAC


Delujete zabrinuto u susretu sa voljenom osobom. Zajedničke događaje najčešće tumačite na osnovu subjektivnih merila. Važno je da promenite nastup pred saradnicima. Sve ima svoju i dobru i lošu stranu, na Vama je da sačuvate poslovne interese. Potrudite se da više pazite na svoje zdravlje, na svoje navike kao i na to da uskladite svoj osećaj unutrašnjeg mira.

JARAC


Nervira vas to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voleli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je vaš zadatak da budete veseli gost koji treba dobro da se provede. Migrena vas muči. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa zdravljem zbog čestih glavobolja.

VODOLIJA

Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Igrate dvostruku ulogu pred voljenom osobom. Važno je da ostvarite kompromis, ali i da sačuvate svoje prioritete. Obavezno zatražite nečiju podršku. Mogući problemi sa štitnom žlezdom koji vode do hormonalnog disbalansa.
RIBE

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš. Neophodno je da se usmerite na to da više ugađate sebi i da nađete više vremena za sebe kako biste mogli da se osećate bolje.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments